L’Ajuntament presenta la novena edició de la convivència empresarial organitzada per AESEC

L’Ajuntament presenta la novena edició de la convivència empresarial organitzada per AESEC

El regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, ha presentat aquest matí la novena edició de la convivència empresarial organitzada per AESEC, que se celebrarà el pròxim 19 de juny en la Granja Escola

José Rizo, president d’AESEC, ha assenyalat que la convivència començarà a les 11.15 hores amb una recepció i a les 11.30 hores serà l’esmorzar. A les 12.00 hores hi haurà una competició de Caiac i seguidament serà el concurs de paelles. Es durà a terme el menjar i a la vesprada hi haurà una competició de Caiac. Després de les activitats hi haurà un lliurament de premis.

El cost de la participació és de 10 euros i enguany la recaptació anirà íntegrament a l’associació Aspanión, que ajuda a nens amb càncer.

El regidor de Promoció Econòmica ha aprofitat per a recordar que seguixen obertes les dues línies d’ajudes que s’estan realitzant des de la regidoria. “Ja tenim 85 sol·licituds d’ajudes a autònoms, que oscil·les dels 2.000 als 3.000 euros. Per la seua banda de les ajudes a la contractació ja hem rebut 43 sol·licituds, que van dels 2.000 als 4.000 euros”, ha expressat el regidor de Promoció Econòmica.

Compartir: