Elx acull la final del campionat d’Espanya infantil de Waterpolo

Elx acull la final del campionat d’Espanya infantil de Waterpolo

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha presentat el Campionat d’Espanya Infantil de Waterpolo, que es disputa del 28 de juny a l’1 de juliol, en el qual participen els 24 millors clubs masculins de tot el territori nacional, en funció de la classificació de les seues competicions territorials i les places assignades per a cada una d’aquestes.

“Amb aquest campionat, Elx es posicionarà en el waterpolo nacional i es beneficiarà de l’arribada a la ciutat de més de 300 nadadors”, ha destacat Pareja, qui ha afegit que “estic convençut que el Club Waterpolo Elx realitzarà un gran campionat”.

Els partits estaran concentrats en el Pavelló Esperanza Lag d’Elx, on es dividirà la piscina en dos camps de joc. En total hi haurà 360 participants entre jugadors, jugadores i tècnics/ques. La competició s’iniciarà el dijous 28 al voltant de les 12.00 h i hi haurà partit en sessió al matí i vesprada fins diumenge, on es decidiran les posicions finals. El lliurament de premis està previst per al dia 1 (diumenge) al voltant de les 18.30 h de la vesprada.

“Aquest esdeveniment esportiu rebrà entre esportistes, entrenadors/es i acompanyants unes 1200 persones que dormiran i visitaran la nostra ciutat. A més, tots els/les participants rebran un pin de la Dama d’Elx, una constant a partir d’ara en les proves esportives, a fi de promocionar la nostra ciutat”, ha dit Pareja.

Compartir: