Elecció de la nova Reina de les Festes d’Elx 2018

Elecció de la nova Reina de les Festes d’Elx 2018

Esther Durá Martínez és la nova Reina de les Festes i Miriam Román Torres la nova Reina Infantil

Esther Durá Martínez, de la comissió Diagonal Parc, ha estat triada nova Reina de les Festes d’Elx en la gala que ha tingut lloc en la Rotonda del Parc Municipal i a la qual han assistit l’alcalde, Carlos González, i el regidor de Festes, José Pérez. Irene Soler Porta, de la comissió Parc de València, i Tatiana Casis Carmona, de la comissió María Auxiliadora, seran les seues dames d’honor.

La nova Reina Infantil és Miriam Román Torres, de la comissió Passejo Germanies, i les seues dames són Andrea Cerdán Mateu, de la comissió María Auxiliadora, i Daniela López Ruiz, de la comissió Santa Marta.

L’alcalde ha felicitat a les noves representants de les festes d’Elx per la seua elecció i ha agraït la gran labor realitzada a les reines i dames sortints.

Compartir: