Lliurament xec mitja marató

Lliurament  xec mitja marató

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, juntament amb el regidor d’Esports, Jesús Pareja, i la regidora de Benestar Social, Teresa Maciá, han fet lliurament a l’Associació de Diabètics d’Elx i Comarca de la recaptació de la Mitja Marató de la ciutat, que va ascendir a 2.021 euros, xifra que coincideix amb el nombre de participants que van creuar la línia de meta.

Segons l’organització de la carrera, “el motiu de triar entre les propostes que es van valorar, a l’Associació de Diabètics d’Elx i Comarca per al “Dorsal Solidari” en la Mitja Marató Internacional Ciutat d’Elx en 2018, va ser principalment la bona labor que estan realitzant” i que cada vegada hi ha més esportistes amb diabetis competint en l’àmbit amateur, però també a alt nivell.

Compartir: