Lliurament dels xecs solidaris de la Transilicitana

Lliurament dels xecs solidaris de la Transilicitana

 

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor d’Esports, Jesús Pareja, acompanyats pels regidors de Seguretat, José Pérez, i de Benestar Social, Tere Maciá, han lliurat a l’Ajuntament els xecs solidaris de la recaptació en l’última edició de la Transil.licitana.

 

L’Associació a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual d’Elx (ASPANIAS) ha estat la beneficiària d’un xec de 3.100 euros, recollit per la directora del centre d’Elx, Susana Pérez. Els diners es destinen a la compra de dues lliteres hidràuliques i dos tamborets ergonòmics per a l’àrea de fisioteràpia de l’Associació.

La Fundació de l’Esport Il·licità també ha rebut 600 euros, una petita aportació per al foment de l’Esport a Elx. El xec ha estat recollit per Francisco Javier Luendo, patró de la Fundació.

La Transil.licitana és una prova d’ultra distància que organitza l’Associació Transil.licitana de la Policia Local d’Elx en col·laboració amb l’Ajuntament, en la qual els participants corren o caminen en un circuit de 100 quilòmetres pel terme municipal il·licità en un temps màxim de 24 hores. La novena edició es va celebrar el passat 17 de març i va comptar amb la participació de 750 atletes.

Tant l’alcalde com el regidor van destacar el caràcter solidari de la prova i el treball dels agents de la Policia Local, també presents en l’acte en companyia del seu responsable, César Zaragoza, en la perfecta organització d’aquesta. Aquesta cita esportiva ja és referència al calendari nacional.

Compartir: