Exposició fotogràfica per reivindicar l’acolliment digne i la llibertat de moviment de les persones

Exposició fotogràfica per reivindicar l’acolliment digne i la llibertat de moviment de les persones

Des de l’Oficina de PANGEA es presenta hui al Centre Social Polivalent de Carrús a les 19 hores, fins al 29 de juny, una exposició fotogràfica de caràcter social sobre la problemàtica de les persones refugiades en col·laboració amb l’ONG Obrim Fronteres.

Aquesta vesprada a les 19 hores, se celebrarà una xarrada amb la participació d’Obrim Fronteres.

El material fotogràfic exposat va ser recollit durant les caravanes de 2016 i 2017 a Grècia i Frontera del Sud, respectivament, per part del col·lectiu ciutadà Obrim Fronteres València. Aquest col·lectiu reivindica una política europea de migració, refugi i asil, basada en el respecte a la Carta Internacional de Drets Humans.

L’exposició té el propòsit de visualitzar, sensibilitzar i denunciar la vulneració dels drets humans a les nostres fronteres.

L’horari d’obertura del centre és de 9.00 a 14.00 hores, amb possibilitat de visites guiades.

Compartir: