Intervenció de calçat per presumpte delicte contra la propietat industrial

Intervenció de calçat per presumpte delicte contra la propietat industrial

El GAO de la Policia Local realitzava labors de seguretat en els voltants de l’Estadi Martínez Valero quan van observar un furgó conegut per intervencions anteriors amb falsificacions
Després de donar-se a la fugida, es va confirmar que a l’interior hi havia centenars de parells de falsificacions de sabatilles esportives

El dia 27 de maig al voltant de les 14.50 h el GAO (Grup de Suport a Operacions) realitzava tasques de seguretat en els voltants de l’Estadi Martínez Valero quan va observar la sortida d’una furgoneta des del pàrquing on es desenvolupava el mercat ambulant dominical.

En estar està relacionada amb actuacions anteriors relacionades amb delictes contra la propietat industrial, es van acostar fins aquesta per interessar-se per la nova activitat o productes oferts. Davant aquesta situació, el conductor va fer cas omís al requeriment i va iniciar la fugida, es va  introduir en l’EL20 i va depassar àmpliament els límits de velocitat de la via. Finalment el furgó es va detenir en els voltants del Camí de Benavent, els seus tres ocupants van emprendre la fugida i es  va poder aconseguir i reduir en diferents punts a dos d’ells.

Després de preguntar als implicats el motiu de tal acció i inspeccionar el vehicle, es va confirmar la presència de 303 parells de sabatilles esportives falsificades. Tots dos implicats van ser detinguts per aquests fets i denunciats per la desobediència, així com intervinguda la mercaderia i posada a disposició judicial per al seu peritatge.

Compartir: