La regidoria d’Educació culmina els projectes dels centres educatius número 37 i Verge de la Llum

La regidoria d’Educació culmina els projectes dels centres educatius número 37 i Verge de la Llum

L’alcalde, Carlos González, i la regidora Patrícia Macià han participat en un col·loqui amb alumnes de primària del col·legi Francesc Cantó i han resolt els dubtes que els joves tenien sobre el treball municipal i en matèria educativa

 

La regidoria d’Educació ja ha enviat a Conselleria els projectes referents als col·legis Verge de la Llum i número 37. Així ho han anunciat aquest matí l’alcalde de la ciutat, Carlos González, i la regidora de l’àrea, Patrícia Macià, els quals han acudit al col·legi Francesc Cantó per participar en un col·loqui amb alumnes de cinqué de primària.

L’alcalde ha explicat que els joves, que tenen al voltant de 10 anys, han mostrat interés, sobretot, per les inversions que es realitzen en matèria educativa. “Els he parlat del Pla Edificant, que suposarà resoldre els problemes heretats de l’anterior etapa política. Hem pujat a la plataforma els projectes del Col·legi Públic número 37 i del Col·legi d’Educació Especial Verge de la Llum i ara estem esperant que des de València ens donen autorització per a realitzar-los”, ha assenyalat l’alcalde, qui ha afegit que ja s’està donant llum verda a projectes com el del col·legi López Orozco, que va a ajudar a definir el mapa educatiu de la ciutat.

Un altre dels aspectes sobre els quals han mostrat interés els alumnes ha estat el treball que es realitza a l’Ajuntament. “Els alumnes han mostrat el seu interés per desentranyar el treball que fem i, especialment, què és el que fa l’alcalde. Són preguntes interessants, que servixen perquè els joves coneguen el funcionament de les institucions i, a més, ens permet conéixer quin és la visió que ells tenen sobre la ciutat”, ha explicat González.

Compartir: