La Roja disputarà a Elx davant de Croàcia el seu primer partit oficial després del Mundial de Rússia

La Roja disputarà a Elx davant de Croàcia el seu primer partit oficial després del Mundial de Rússia

L’alcalde destaca que “l’afició il·licitana i de bona part de la província es bolcarà en el suport a la nostra selecció i propiciarà un ple històric”

 

La selecció espanyola de futbol disputarà a Elx el pròxim dia 11 de setembre davant de Croàcia el seu primer partit oficial després del Mundial de Rússia, corresponent a la Lliga de Nacions. L’encontre ha sigut presentat aquest matí en l’estadi Martínez Valero pel president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales; l’alcalde de la ciutat, Carlos González; el president de l’Elx CF, Diego García; i el president de la Federació Valenciana de Futbol, Vicente Muñoz.

L’acte també ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, Jesús Pareja; del tècnic del conjunt il·licità, Pacheta; del director esportiu del club, Jorge Cordero; i del conseller franjaverd Ramón Segarra, entre altres personalitats.

Luis Rubiales ha destacat que el Martínez Valero “és història viva del futbol”, per a indicar a continuació que la Federació ha triat Elx per al partit de la Roja “perquè és màxima la predisposició del club i de la ciutat i perquè els tècnics consideren que és un lloc ideal per a jugar el partit”.

Per la seua banda, l’alcalde il·licità, després de donar la benvinguda a la ciutat a Luis Rubiales i felicitar-lo pel seu nomenament com a president de la Federació, va indicar que “la selecció ens fa somiar a tornar a ser campiona del món. Vull expressar la nostra satisfacció per l’elecció del Martínez Valero per al partit de la Lliga de Nacions que ens enfrontarà a Croàcia. Estem convençuts que serà un partit difícil, contra un combinat de grans jugadors, molts d’ells molt coneguts en la Unió Europea i també en la nostra Lliga. I estic segur, president, que l’afició il·licitana i de bona part de la província d’Alacant, es bolcarà a recolzar la nostra selecció i propiciarà un ple històric. Aquesta ciutat i el seu club compten amb un estadi de primera i amb una afició de primera que vol els colors franjaverds, però que també vol molt, molt profundament, els colors de la selecció espanyola. Estic segur que el partit serà un èxit esportiu”.

Carlos González també va recordar la presència del futbolista il·licità Saúl Ñíguez en el pròxim Mundial i va mostrar el seu desig que puga disputar aquest partit per a rebre la calor de l’afició. L’alcalde va expressar la seua confiança en el fet que La Roja torne molt tard de Rússia per haver aconseguit la seua segona Copa del Món.

El president de l’Elx CF va agrair a Rubiales que una de les seues primeres decisions com a president de la Federació haja sigut “seleccionar el Martínez Valero com la seu d’aquest partit”. “Tots pensem que serà una gran festa esportiva. Fa deu anys ja que la selecció no visita el nostre estadi i per això entenem que la selecció es trobarà una afició entregada, que li donarà la major de les benvingudes”.

El president de la Federació va ser obsequiat amb una samarreta del club il·licità amb el seu nom. Rubiales també va lliurar sengles samarretes a l’alcalde i al president de l’Elx CF amb els seus respectius noms i el número 10 estampats en l’esquena.

Compartir: