Masterclass Simon L. Dolan en el centre de congresos

Masterclass Simon L. Dolan en el centre de congresos

 

L’alcalde, Carlos González, juntament amb el regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, i la regidora de Cultura, Patricia Macià, han acudit a la conferència “Rumb a l’empresa del futur”, dirigida pel coach internacional Simon L. Dolan, qui és president del Global Future Of Work Foundation i creador del concepte Coaching per valors..

La jornada ha tingut com a objectiu principal preparar a les empreses per al futur. A més, Simon L. Dolan ha presentat el seu últim lliure “Valors: la Brúixola per a persones i organitzacions de Futur”, on ensenya que els valors són la brúixola que pot orientar a les persones cap a l’èxit.

L’alcalde ha destacat en el seu discurs la rellevància que té que Simon L. Dolan haja escollit Elx com un dels punts per fer la presentació del llibre i, a més, fer una masterclass a tots els assistents que han omplert el Centre de Congressos.

Simon L. Dolan ha fet lliurament al primer regidor del seu llibre i l’alcalde li ha respost amb un altre obsequi de part de la corporació municipal.

 

Compartir: