Mercat solidari CEIP El Toscar

Mercat solidari CEIP  El Toscar

La direcció del CEIP El Toscar d’Elx, en col·laboració amb l’Associació “Lola busca nova imatge” realitzarà un mercat ambulant solidari, com en anys anteriors, i tallers per explicar als alumnes els objectius d’aquesta Associació, a la qual es destinarà la recaptació obtinguda.

 

Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre, l’objectiu de la qual és la integració social de xiquets i joves afectats de càncer o malalties rares i les seues famílies en l’àmbit de la província d’Alacant.
El mercat ambulant solidari és el divendres dia 15 de juny entre les 11.00 h i les 13.00 h, en les instal·lacions i pati de centre. A més acudirà un ballarí i professor de Dansa, que ensenyarà HIP-HOP com a dansa urbana a xiquets, professors i veïns que vulguen visitar el mercat ambulant solidari que organitza el col·legi El Toscar.

Compartir: