Pasión Vega i la companyia La Cubana entre els artistes que arribaran al Gran Teatre d’Elx

Pasión Vega i la companyia La Cubana entre els artistes que arribaran al Gran Teatre d’Elx

Al programa destaquen les representacions de Moby Dick amb José María Pou, Adiós Arturo de la Cubana, la dansa Las Muchas i els concerts de Pasión Vega i Zahara

La regidora de Cultura, Patricia Macià, acompanyada del programador cultural del Gran Teatre, Julián Sáez, ha presentat la programació del Gran Teatre per als últims mesos de l’any. Macià ha destacat que “la programació ve carregada de molt teatre, molta música i sobretot qualitat” i s’obrirà amb la Mostra de Teatre Amateur Dama d’Elx el 17 de setembre.

Pel que fa a l’oferta teatral, Macià ha assenyalat que el teatre il·licità acollirà obres com Molt de soroll, de la companyia valenciana Teatre de L’Abast, Moby Dick, protagonitzada per José María Pou, el teatre musical Grandes éxitos, amb Jorge Javier Vázquez , La luz oscura, dins del Festival Medieval, amb Rafael Alvárez “El Brujo”, Héroes, amb Luis Varela, Juan Gea i Iñaki Miramón, l’estrena d’Adiós Arturo, de la companyia teatral La Cubana, Xefs de Yllana, la tragicomèdia Agamèmnon amb l’actor il·licità Juanma Martínez, la producció il·licitana de teatre musical, Chicago life basada en el famós musical de Broadway i la comèdia Burundanga.

D’altra banda, els concerts que ofereix el teatre inclouen diferents gèneres amb concerts com l’òpera La Traviata de Verdi, amb els tenors il·licitans Javier Agulló i Cristian Martínez, dos concerts de sarsuela, l’actuació del grup noruec de jazz Hot Club of Norvège, la presentació del nou treball del músic il·licità “Fraskito”, folk dins del Festival Medieval, o les actuacions de grups mítics com a Fórmula V i Mocedades. A més, l’1 de desembre, arribarà la “la voz de seda” al Gran teatre, amb el concert de la cantant Pasión Vega i el 15 de desembre, actuarà la cantautora de Jaén Zahara, com convidada, en la final del Concurs de Cantautors d’Elx. Es completa l’oferta musical, amb l’inici de temporada de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Elx, que obrirà temporada el 19 d’octubre, i que l’1 de gener ens oferiran el tradicional concert d’any nou.

El teatre comptarà també amb actuacions d’humor, amb els monòlegs de Dani Mateo, Vaquero i Raúl Cimas i amb màgia, amb els espectacles de Yunke i la Gala de Màgia dins de la nostra programació especial dedicada al públic familiar en nadal. Aquesta programació es completa amb l’espectacle de dansa infantil Pi i l’obra de teatre infantil Alicia al país de les meravelles. El públic infantil també comptarà amb el teatre musical El Cantajuego amb la seva última producció “Yo tengo derecho a jugar”.

Quant a la dansa, el teatre acollirà la dansa contemporània de la companyia mallorquina de María Antonia Oliver amb l’innovador projecte Las muchas, el ballet clàssic El llac dels cignes i el projecte de ball i música flamenca La Gypsy amb la ballarina Pilar Andújar. En resum, es tracta de “una programació variada, com sempre, on donem cabuda als diferents estils dins de les arts escèniques i la música”, segons Macià, que ha lloat la labor del programador.

Per la seva banda, Sáez ha destacat que el Gran Teatre d’Elx compta amb una programació que busca la varietat per poder satisfer a tots els públics. Sáez ha afegit que és un honor per al teatre poder comptar amb esdeveniments com Mobie Dick, que encapçala el cartell d’altres grans teatres veïns i que arriba primer a la nostra ciutat, o amb Adiós Arturo, que arriba a Elx abans fins i tot que a Madrid, així com amb el concert de Pasión Vega, que s’ha aconseguit després de molt temps darrere de l’artista, o amb la dansa Las muchas.

Les entrades per a aquests espectacles es posaran a la venda en els propers dies en el Gran teatre d’Elx i en Instanticket. El programa complet es podrà consultar a la pàgina web de l’ajuntament d’Elx en els propers dies.

 

 

 

>> Programació Gran Teatre

 

 

 

Compartir: