Presentació dels càrrecs electes del Misteri

Presentació dels càrrecs electes del Misteri
L’alcalde, Carlos González, ha assistit a la presentació dels càrrecs electes per a les pròximes representacions del Misteri. Un acte que es desenvolupa en la Casa de la Festa i amb el qual comença el compte enrere per a la posada en escena de La Festa en el mes d’agost
González ha felicitat els càrrecs electes per una designació amb la qual es pretén reconéixer “una trajectòria de profunda vinculació en relació amb el Misteri”.
Els càrrecs electes designats per la Junta rectora del Patronat del Misteri enguany són la directora de Càrites Interparroquial Elx, María de Carmen Martínez  com a portaestendard, i el president de la Junta Major de Confraries i Germandats de la Setmana Santa il·licitana, Gaspar Agulló, i el president de la Societat Vinguda de la Verge com a personalitats electes.
Compartir: