Recuperat telèfon sostret a Itàlia i venut en línia per un particular

Recuperat telèfon sostret a Itàlia i venut en línia per un particular

El producte es trobava ofert a un preu molt baix en un conegut servei de compravenda entre particulars
La UTE es va posar en contacte amb el seu propietari a Itàlia que va indicar que havia sigut sostret d’un hotel

El dia 4 de juny al voltant de les 08.15 h una UTE (Unitat Territorial) de la Policia Local va tenir coneixement de la venda d’un telèfon de gamma alta (iPhone 8 Plus) a un preu notòriament baix. El venedor va advertir els agents que estava bloquejat mitjançant el servei de l’empresa fabricadora, va mostrar un estat nerviós i va oferir diferents versions en presència dels agents.

D’afirmar que pertanyia a un amic va passar a manifestar que ho havia trobat la seua mare a Itàlia. Davant aquesta situació es va procedir a comprovar l’IMEI del terminal, que en un primer moment no apareixia sostret. No obstant això, els agents actuants van recordar a l’implicat sobre l’obligació de fer lliurament a l’autoritat municipal de tot objecte perdut per a la seua gestió com a tal. D’aquesta manera, es va fer lliurament del terminal a l’oficina d’Objectes Perduts d’aquesta Policia Local.

Paral·lelament a això es va procedir a contactar amb el número de telèfon que apareixia associat al terminal, obtenint unes hores després contestació de la dona del propietari. Aquesta, gràcies a la traducció d’una coneguda de la víctima, va assenyalar la seua desaparició de l’habitació d’un hospital italià. Pel que sembla, ho va trobar a faltar durant l’estada al centre mèdic, després de la recuperació del part en una habitació compartida en la qual hi havia visites d’ambdues famílies.

Després d’acreditar la seua titularitat i aportar la denúncia efectuada en el seu moment davant el carabinieri, la UTE va comparéixer en Comissaria, va fer lliurament del terminal per a la remissió al seu legítim amo en finalitzar els tràmits pertinents.

Compartir: