Reunió amb representants de ciutats de Macedònia i amb tècnics de la Fundació FINNOVA.

Reunió amb representants de ciutats de Macedònia i amb tècnics de la Fundació FINNOVA.

El regidor d’Urbanisme, José Manuel Sánchez, i la regidora de relacions institucionals, Mieria Mollà, han presidit la reunió que aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Elx amb representants de ciutats de Macedònia i amb tècnics de la Fundació FINNOVA.

“Hem mantingut una reunió de treball amb alcaldes i empresaris de Macedònia els quals, coneixedors que la ciutat d’Elx havia aconseguit la puntuació més alta en els fons EDUSI, s’han interessat en com ho hem gestionat”, ha explicat José Manuel Sánchez, qui ha afegit que “al marge d’això s’han interessat per assumptes referents al nostre turisme, agricultura, indústria….”.

La regidora ha dit que a partir d’ara s’intensificaran els contactes amb la finalitat de col·laborar en futures iniciatives.

Compartir: