Visitelche i el Centre De Turisme d’Interior han organitzat un concurs formatiu sobre Canva i disseny de posts atractius para Xarxes Socials i Blogs

Visitelche i el Centre De Turisme d’Interior han organitzat un concurs formatiu sobre Canva i disseny de posts atractius para Xarxes Socials i Blogs

Es tracta d’una formació destinada a treballadores/és en actiu i/o amb contracte fix discontinu del sector turístic

 

Visitelche, en col·laboració amb el Centre de Turisme d’Interior, ha organitzat un curs formatiu de Canva i disseny de posts atractius para xarxes socials i blogs que s’ha celebrat el dia 1 de juny en la Cambra de comerç d’Alacant, en el Viver d’empreses d’Elx (Parc Empresarial). Aquesta formació ha estat dirigida a treballadors i treballadores del sector turístic, i és finançada pel Fons Social Europeu i la Generalitat Valenciana.

CANVA I DISSENY DE POSTS ATRACTIUS PARA XARXES SOCIALS I BLOGS

Dirigit a: Treballadors/as en actiu i/o amb contracte fix discontinu del sector turístic.

Data: 01/06/2018 Horari: 16.30 a 20.30 h.

Formadora: Carolina Sellés Milla
Lloc: Càmera Comercio d’Alacant, Viver d’empreses d’Elx, a Elx Parc Empresarial, C/ Germán Bernárcer, 65. Elx/Elx.

L’objectiu del curs ha estat aprendre a manejar l’aplicació de Canva per crear dissenys per a xarxes socials, cartelleria o màrqueting.
Entre els continguts, els participants aprendran a utilitzar Canva, una eina de disseny d’ús senzill amb la qual podran generar posts efectistes i atractius per a les seues empreses aplicats a xarxes socials, crear logos, retocar fotos, etc.

En aquesta edició han participat 16 professionals del sector turístic de museus, hotels, restaurants, organismes públics, empreses de serveis i d’aventures, associacions turístiques d’Elx, Alacant i Villena.

Compartir: