Agenda cultural del cap de setmana: del 20 al 22 de juliol

Agenda cultural del cap de setmana: del 20 al 22 de juliol

La programació cultural destaca aquest cap de setmana per la inauguració del Festival de Guitarra, que es realitzarà al claustre de Sant Josep del 20 al 28 de juliol.

Concretament, hui divendres 20 de juliol actuarà Robin Meys (Bèlgica) al claustre de Sant Josep a les 21.30 hores i l’entrada és gratuïta. Dissabte 21 de juliol serà Eduardo Baranzano (Espanya) qui actuarà a la mateixa hora i al mateix lloc, però l’entrada té un cost de 6 euros. Diumenge 22 de juliol actuarà el francés Rafael Feurllatre i l’entrada és gratuïta.

A la pedania de l’Altet, a la plaça Major, divendres 20 de juliol a les 22.00 hores hi haurà una sarsuela duta a terme per l’Agrupació Lírica José Chazarra.

A Arenals del Sol, a San Bartolomé de Tirajana, dissabte 21 de juliol a les 22.00 hores hi haurà una actuació musical a càrrec de Societat Músical L’Altet.

La programació dels Cinemes Odeon destaca aquesta setmana per la projecció de la pel·lícula Cuando dejes de quereme (fins al 22 de juliol).

El 21 de juliol, al Parc 1 de maig, Elx Participa presenta a partir de les 17 hores una intensa jornada de cultura urbana, tallers i rampes de skate, grafiti, exhibicions de break dance, i concerts de hip-hop, rap, que compten amb artistes de la talla d’Alberto Gambino, Tanaka, Syla i Nabe. Concretament, Nabe actuarà a les 19.00 hores; Syla, a les 20.00 hores; Hakuna Tanaka, a les 21.00 hores; i, finalment, Alberto Gambino, a les 21.00 hores.

 

Compartir: