Comença el període de consulta per a la contracta de neteja

Comença el període de consulta per a la contracta de neteja

El regidor de Neteja, Héctor Díez, ha explicat que fins al 5 de setembre tant usuaris/àries com licitadors/es podran aportar les seues idees amb la finalitat de fer el millor contracte de neteja de cara a 2020

 

Després de comptar amb l’esborrany de l’expedient per a la contractació del servei de neteja viària i recollida de fems del municipi d’Elx, el regidor de Neteja, Héctor Díez, ha assenyalat que comença el període de consulta.

“Concretament es realitzaran dues consultes, una als/les il·licitans/es i una altra dirigida als/les licitadors/es. Des d’aquest moment estarà tota la informació en la web de l’Ajuntament i es podran fer aportacions fins al 5 de setembre”, ha assenyalat el regidor de Neteja, Héctor Díez.

Així mateix, la informació estarà visible de forma senzilla des de la portada de la web www.elx.es, on apareixerà l’esborrany i tota la informació destacable tant per als usuaris/àries com per als licitadors/es.

Els licitadors/es podran fer les seues aportacions a través del correu consultasprevias@elche.es i els usuaris/àries a través del correu consultalimpieza@elche.es

Héctor Díez ha assenyalat que l’objectiu és que Elx tinga el millor contracte de neteja de cara a 2020.

Compartir: