Comença el període d’inscripció per a les Festes Participatives

Comença el període d’inscripció per a les Festes Participatives

Poden participar-hi, del 9 al 31 de juliol, totes aquelles persones empadronades a Elx, majors de 16 anys

 

Comença el període de participació per a guanyar una localitat en la tribuna municipal per als principals actes de les Festes d’Agost. Així ho han anunciat aquest matí l’edil de Participació, Felip Sánchez, i l’edil de Festes, José Pérez.

“És el que es coneix com les Festes Participatives en les quals destinem una part de les tribunes municipals a la ciutadania. Poden participar-hi totes les persones majors de 16 anys i que estiguen empadronades a Elx”, ha explicat l’edil de Participació, Felip Sánchez.

Concretament se sortejaran 20 localitats dobles per a l’Ambaixada Mora; 20 dobles per a l’Ambaixada Cristiana; 20 dobles per a l’Ambaixada del Moro; 20 dobles per a la Xaranga; i 10 dobles per a cadascuna de les representacions del Misteri d’Elx.

“Vull fer una crida perquè tota la ciutadania participe, ja que som tots els que fem les festes d’agost”, ha assenyalat l’edil de Festes, Pepe Pérez.

El període de participació comença hui i es perllonga fins al 31 de juliol. Per a participar-hi, els ciutadans/es hauran d’accedir a la pàgina de l’Ajuntament (www.elx.es) i emplenar-hi les dades. Es podrà participar en totes les categories, però qui resulte guanyador en una ja no podrà guanyar les següents. El dia 2 d’agost es publicarà la llista de guanyadors i en cas que l’agraciat no arreplegue el premi s’avisarà al guanyador suplent.

Compartir: