Comencen les obres del centre sanitari de la Ciutat Esportiva

Comencen les obres del centre sanitari de la Ciutat Esportiva

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha explicat que les actuacions duraran prop de mes i mig i que es faran revisions exhaustives a tots els esportistes abans de competir.

 

Hui s’han inaugurat les obres del Centre d’Atenció Sanitària Esportiva que dins de mes i mig, aproximadament, estarà operatiu a la Ciutat Esportiva. Així ho ha anunciat aquest matí el regidor d’Esports, Jesús Pareja.

“Aquesta obra suposa un referent dins d’una instal·lació esportiva, tant a la ciutat com a la Comunitat Valenciana, fonamentalment pels serveis que es prestaran”, ha explicat el regidor d’Esports.

Jesús Pareja ha assenyalat que allò que és important és que es disposen dels mitjans necessaris per a poder atendre l’esport en totes les seues necessitats. “A més, volem arribar una mica més enllà i els xics i xiques esportistes tindran una revisió exhaustiva. Volem poder fer cardiogrames a cada esportista abans de començar a competir”, ha explicat el regidor d’Esports.

Per a aquestes instal·lacions es comptarà amb un infermer i un metge pagats per l’Ajuntament, però, segons Pareja, se signaran convenis amb els hospitals de la ciutat per a quan siga necessari disposar de més personal sanitari.

El Centre d’Atenció Sanitària Esportiva, que té un cost d’aproximadament 50.000 euros, tindrà unes dimensions de prop de 50 metres quadrats i estarà compost per dues sales i per banys totalment adaptats.

Compartir: