Dani Miquel actua aquest diumenge a la plaça Mestre Antonio Cutillas de Torrellano dins del programa Elx Participa

Dani Miquel actua aquest diumenge a la plaça Mestre Antonio Cutillas de Torrellano dins del programa Elx Participa

Elx Participa, el programa de dinamització en barris i pedanies de la Regidoria de Participació, finalitza aquest diumenge 29 la seua primera fase amb una activitat dirigida al públic familiar a Torrellano, acte que coincideix amb les festes de la pedania.

Des de les 18 hores es podrà gaudir, a la plaça Mestre Antonio Cutillas (al costat del Centre Social de Torrellano), de tallers i ludoteques, jocs tradicionals, així com d’un cercavila que animarà els voltants de la plaça. La jornada finalitzarà, a partir de les 19 hores, amb l’actuació del reconegut cantant valencià Dani Miquel, que presenta el seu espectacle ‘La vida és una festa’.

L’entrada és gratuïta.

Elx Participa reprendrà la seua activitat al setembre.

Compartir: