Desenes de joves inauguren l’Skate Park de l’Altet

Desenes de joves inauguren l’Skate Park de l’Altet

La instal·lació compta amb una superfície de 300 metres i en els pròxims mesos es realitzarà també una zona de cal·listènia.

L’Altet ja té el seu nou Skate Park. L’alcalde d’Elx, Carlos González, juntament amb el regidor de Manteniment, Héctor Díez, i el regidor d’Esports, Jesús Pareja, han visitat aquesta vesprada el recinte, que se situa al costat del pavelló poliesportiu Francisco Javier Ródenas. Desenes de joves han estrenat les noves instal·lacions que es divideixen en diversos espais per a donar cabuda a les diferents formes de skate.
“Aquesta iniciativa naix d’una reunió que vam mantindre amb els propis joves de l’Altet, que reclamaven aquest espai”, ha assenyalat l’alcalde d’Elx, Carlos González, qui ha afegit que tot s’ha fet sota consulta dels usuaris.
La superfície de formigó compta amb 500 metres en els quals en una part se situa l’Skate Park (300 metres).
“Aquesta actuació és una realitat gràcies a una inversió de 50.000 euros, la qual cosa s’ha traduït en una magnífica pista que hui podem veure que està plena de gent. És una millora no solament de les instal·lacions esportives d’Elx sinó també és un pas més per a continuar invertint en les nostres pedanies, en activitats per als joves”, ha explicat el regidor de Manteniment, Héctor Díez, qui ha assenyalat que, a més, es realitzarà una zona de cal·listènia perquè els joves puguen practicar esport.
Per la seua part, el regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha assenyalat que és important treballar perquè Elx compte amb les millors instal·lacions esportives possibles, i que aquesta actuació és un exemple de les millores que s’estan duent a terme.
L’skate park compta amb una tanca barrera de seguretat com a element de protecció i l’empresa encarregada d’assemblar-la ha sigut “Pearl Jumps Ramps”, del Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández.

Compartir: