El raper Alberto Gambino actua aquest cap de setmana al parc Primer de Maig dins del programa Elx Participa

El raper Alberto Gambino actua aquest cap de setmana al parc Primer de Maig dins del programa Elx Participa

També hi haurà nombroses activitats als Arenals del Sol i al poliesportiu dels Palmerars

“Elx Participa”, el projecte impulsat per la Regidoria de Participació per a dinamitzar els barris i pedanies, viu el seu cap de setmana més mogut. El regidor de l’àrea, Felip Sànchez, ha presentat la programació que es realitzarà als Arenals del Sol, els Palmerars, i el parc Primer de Maig.

Concretament, divendres 20 de juliol als Arenals del Sol, al costat del lloc de socors, a partir de les 19.00 hores hi haurà una programació dedicada al Reggae, Ska i Dub. Hi haurà un autobús en el qual actuaran els dj’s Dubstoned Soundsystem, Tunelon Iration, Payoh Soul Rebel, Miguel Caamaño, Xino DJ i Nonai Sound.

El dissabte 21 de juliol, al matí, al poliesportiu dels Palmerars a les 11.30 hores actuarà Gatetemon i a les 12.30 hores hi haurà un compta contes a càrrec d’Alberto Cedrán.

Finalment, a les 18.00 hores “Elx Participa” es desplaçarà al parc Primer de Maig, on hi haurà una jornada de cultura urbana. Hi haurà tallers de Break Danse, Skate i Grafitis, Així mateix, a les 19.00 hores actuarà Nabe; a les 20.00 hores, Syla; a les 21.00 hores, Hakuna Tanaka; i com a plat fort actuarà el raper valencià Alberto Gambino.

Compartir: