Els huitanta i els noranta tornen a la plaça de Castella

Els huitanta i els noranta tornen a la  plaça de Castella

El regidor de Participació, Felip Sànchez, ha presentat una nova edició d’Elx Participa, que aquest cap de setmana es realitzarà en Nou Altabix

Arriba la festa dels anys huitanta i noranta a Nou Altabix. I ho fa de la mà d’una nova edició d’Elx Participa, una iniciativa impulsada per la Regidoria de Participació per a dinamitzar l’oci i el comerç dels barris i pedanies d’Elx.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Felip Sànchez, les activitats donaran començament dissabte que ve, 14 de juliol, a les 19.00 hores, en plaça de Castella, amb un mercat ambulant vintage de la mà de La Paca Market.

“A més també estaran amb els seus estands els comerços de la zona amb la finalitat de dinamitzar i potenciar el comerç de proximitat”, ha assenyalat Felip Sànchez.

Hi haurà també per als més xicotets diferents activitats com conta contes i teatre i un taller de Swing.

A les 20.00 hores donarà començament la primera de les actuacions, la de “Las Bravas”, un grup femení de versions. A les 22.00 hores, per la seua part, actuarà “The Buzz Lovers”, que prometen delectar la nit interpretant els temes més destacats de Nirvana.

Compartir: