Elx Participa arriba aquest cap de setmana a la Baia i a la plaça Francesc Cantó, en el barri de Carrús

Elx Participa arriba aquest cap de setmana a la Baia i a la plaça Francesc Cantó, en el barri de Carrús

L’edil de Participació, Felip Sánchez, ha presentat una nova edició d’Elx Participa. Concretament, aquest cap de setmana es realitzaran actes de dinamització en dos llocs diferents, en el Centre Social de la Baia i en la plaça Francesc Cantó, en el barri de Carrús.

“En la Baia, els actes es realitzaran el 6 de juliol a partir de les 19.00 hores, on hi haurà una cercavila”, ha explicat l’edil de Participació, qui ha afegit que a les 20.00 hores es realitzarà un espectacle amb teleñecos titulat Mili la reportera Superstar i a les 22 hores hi haurà una actuació amb DJ.

Per la seua banda, el dia 7, Elx Participa es traslladarà a la plaça Frances Cantó, en el barri de Carrús, on a les 20.00 hores es durà a terme l’actuació musical de David i la SinfinBand i a les 22.00 hores actuaran Pura Mandanga.

Compartir: