Inauguració Torrellano Cup

Inauguració Torrellano Cup

L’alcalde, Carlos González, i el regidor d’Esports, Jesús Pareja, van assistir anit a l’obertura de la XXX edició de la Torrellano Cup. Tal com va destacar l’alcalde, “un torneig de referència de l’handbol base a nivell mundial”.

 

El Torneig Internacional d’Handbol de Torrellano, que es disputarà fins al 15 de juliol, s’ha convertit en un dels tornejos internacionals amb més experiència i amb més participants d’Espanya.

Aquesta edició comptarà amb una xifra propera als 110 equips, la qual cosa suposaria la presència de més de 2.200 participants per al torneig on es disputaran més de 300 partits. Durant cinc dies centenars de joves gaudiran d’una convivència esportiva, cultural, festiva i d’oci que situa Torrellano com a pol d’atracció de l’handbol internacional.

Tant l’alcalde com Pareja van donar la benvinguda als participants i els van animar a gaudir d’una experiència única que torna a col·locar el municipi com un referent quant a l’organització d’esdeveniments esportius.

Compartir: