L’Ajuntament firma un conveni de 1.500 euros per a promocionar el meló dels Carrissars

L’Ajuntament firma un conveni de 1.500 euros per a promocionar el meló dels Carrissars

L’Ajuntament d’Elx torna a donar suport a la Comunitat de Regants dels Carrissars amb un conveni que ascendeix a 1.500 euros i que permetrà que, per exemple, es puga realitzar l’acte del primer tall de meló dels Carrissars. El conveni ha sigut signat per l’edil de Medi Ambient, Antonio García, i el president de la Comunitat de Regants dels Carrissars, Fernando Antón.

“Carrissars és un símbol d’una agricultura sostenible, que es troba enmig de dos enclavaments naturals com són Les Salines de Santa Pola i El Fondo”, ha explicat l’edil de Medi Ambient, qui ha realçat la qualitat gastronòmica dels productes que es planten en aquesta zona.

Fernando Antón ha agraït la visibilitat que des de l’Ajuntament d’Elx se li està donant als Carrissars. “A banda del meló, també tenim plantació de magrana, carxofes, bròcolis… i fins i tot oliveres”, ha assenyalat Antón, qui ha afegit que la zona necessita especial protecció, ja que és única en el Baix Segura.

L’acte del primer tall del meló dels Carrissars té previst dur-se a terme el pròxim 10 de juliol.

 

Conveni Carrissars 2018

Compartir: