L’Altet comptarà en breu amb el millor skate park de la província

L’Altet comptarà en breu amb el millor skate park de la província

L’alcalde anuncia que l’Ajuntament ha invertit 50.000 euros en aquesta nova instal·lació lúdico esportiva amb la qual es dona resposta a les demandes dels veïns

 

La pedania de l’Altet gaudirà en breu del millor skate park de la província. Aquest matí l’alcalde, el regidor de Manteniment, Héctor Díez, i el regidor d’Esports, Jesús Pareja, han visitat les obres del nou skate park que s’està duent a terme al costat del pavelló poliesportiu Francisco Javier Ródenas de l’Altet.

“Estem davant una actuació que dona resposta a les reivindicacions dels més joves de l’Altet que demanaven un espai per a practicar skate. Estem configurant una instal·lació lúdico esportiva que serà una referència a la província”, ha assenyalat l’alcalde qui ha afegit que “entrem en la recta final d’unes obres que està duent a terme la regidoria de Manteniment amb un pressupost de 50.000 euros”.

Per la seua part, Héctor Díez ha explicat que “l’obra s’ha dissenyat comptant amb l’opinió dels usuaris, encara que ha sigut realitzada per una empresa especialitzada. El resultat és que no hi ha un skate park igual en tota la província d’Alacant, quant a que tots els elements que conformen l’skate són elements metàl·lics i amb rampes de fusta especial per a minimitzar els impactes en les caigudes. Aquesta actuació posa de manifest el compromís de l’equip de govern de realitzar importants infraestructures en les pedanies”.

Pareja ha indicat que “es tracta d’una actuació que suma en l’enorme riquesa d’instal·lacions que tenim en el municipi per a les diferents disciplines esportives. En definitiva un pas més perquè Elx tinga més i millor esport”.

Amb l’actuació s’ha creat una plataforma de formigó de 500 metres quadrats en la qual actualment s’està construint l’skate park (300 metres) i abans de finalitzar l’any aquesta plataforma també servirà per a muntar una zona de cal·listènia, i una altra d’ombra i descans (200 metres).

L’skate park disposarà de mòduls amb rampes de diferents desnivells per a la pràctica del patinatge. Una rampa tipus Half Pipe, dues rampes tipus Quarter Pipe, un mòdul tipus Fun Box i dues unitats de rails per a grindar. Les estructures són metàl·liques i la superfície de les rampes és de fusta tractada per a minimitzar els possibles impactes.

A més, tot el perímetre de l’skate park estarà proveït d’una tanca barrera de seguretat com a element de protecció. D’altra banda donada la seua concepció d’espai obert estarà dotat d’enllumenat públic.

El parc ho està assemblant l’empresa “Pearl Jumps Ramps”, especialista en el desenvolupament i muntatge d’aquest tipus d’instal·lacions. Tots els elements que ofereixen han sigut testats per professionals d’esports d’estil lliure.

Compartir: