Les pel·lícules “Yo, Tonya” o “Hacerse mayor y otros problemas” es projectaran en la nova programació dels Odeon

Les pel·lícules “Yo, Tonya” o “Hacerse mayor y otros problemas” es projectaran en la nova programació dels Odeon

L’edil de Cultura, Patrícia Macià, ha presentat la programació dels Cines Odeon que va de juliol a setembre. Del 4 al 8 de juliol es projectarà la pel·lícula Yo, Tonya, nominada a 3 Òscars i guanyadora d’un Globus d’Or.

 

De l’11 al 15 de juliol es projectarà la pel·lícula Hacerse mayor i otros problemas. “Aquesta pel·lícula entra dins del cicle d’òperes primeres que duem a terme juntament amb el Festival de Cinema Independent d’Elx”, ha explicat Patrícia Macià, qui ha afegit que el dijous 12 de juny a les 20 hores es durà a terme una projeccció especial amb el col·loqui de la directora, Clara Martínez-Lázaro.

També dins del Cicle Òperes Primeres, es projectara en els Odeon, del 18 al 22 de juliol, la pel·lícula Cuando dejes de quererme, d’Igor Legarreta. Del 25 al 29 de juliol es projectarà la pel·lícula francesa Normandía al desnudo.

Durant el mes d’agost no hi haurà projeccions. Així mateix, del 5 al 9 de setembre es projectarà la pel·lícula anglesa Bailando la vida. Del 12 al 16 de setembre es projectarà Las estrellas de cine no mueren en Liverpool i, finalment del 19 al 23 de setembre es projectarà la pel·lícula El buen maestro.

L’edil de cultura ha recordat que tots els dijous a les 17.30 hores és la sessió baby perquè les mamàs puguen anar acompanyades dels seus bebés. Els dimecres, el preu general és d’1,5 euros i és gratuït per als estudiants i jubilats. La resta de dies el preu és de 3 euros.

> Descarregar Programa

 

 

Exposició Prehistòria i Còmic

L’edil de Cultura, Patrícia Macià, ha informat també de les dades de l’exposició “Prehistòria i Còmic”, que es va desenvolupar en la sala d’exposicions temporals del MAHE, del 24 de març a l’1 de juliol.

“Ha sigut l’exposició amb major taxa de visites diària de l’última dècada”, ha afirmat Macià. Concretament, durant el període exposat, han visitat l’exposició un total de 6.520 persones, la qual cosa suposa una estadística de 94,49 visitants diaris. Aquesta xifra és superior a les anteriors exposicions com “Fa falta paradores” o “Immaterial” (50,2 visitants diaris).

El 44,06% dels visitants han sigut locals, seguit del 9,34% de visitants de la província d’Alacant i un 6,53% visitants madrilenys.

Compartir: