Les barres s’instal·laran en els carrers durant les festes patronals de l’11 al 14 d’agost

Les barres s’instal·laran en els carrers durant les festes patronals de l’11 al 14 d’agost

L’edil d’Obertures, Carlos Sánchez, recomana que els locals tramiten els permisos abans del 17 de juliol perquè done suficient temps a concedir-los.

Carlos Sánchez, ha informat aquest matí que els locals ja han d’anar sol·licitant el permís per a poder situar les seues terrasses i barres durant les festes d’Agost.

 

“Gràcies a les reunions que hem anat mantenint creiem que el nombre de barres serà equivalent al de l’any passat que rondava la vintena”, ha explicat Sánchez, qui ha afegit que recomana que els locals presenten les sol·licituds abans del dia 17 de juliol perquè done temps suficient a tramitar-les.

Així mateix, Sánchez ha explicat que es prioritzarà les vies d’emergència i de seguretat i que el nombre de barres estarà controlat. “Els demanarem també que unifiquen els focus de so per a ocasionar el menor perjudici als veïns de la zona”, ha assenyalat l’edil d’Obertures.

Com a novetat les barres estaran instal·lades durant un dia més, ja que enguany, segons ha dit Sánchez, les festes coincideixen en cap de setmana. Concretament, estaran en el carrer de l’11 al 14 d’agost. A més, durant les mascletaes les vies cèntriques romandran tallades fins a les 16 hores per la qual cosa, segons ha assenyalat l’edil d’Obertures, serà molt més còmode para tot aquell que vulga aprofitar per a prendre alguna cosa després de l’espectacle pirotècnic.

Compartir: