Un estudi de la UMH situa a l’Ajuntament d’Elx com el més transparent de la província d’Alacant

Un estudi de la UMH situa a l’Ajuntament d’Elx com el més transparent de la província d’Alacant

Esther Díez: “L’Ajuntament d’Elx ha passat d’estar en la cua a ser el més transparent de la província”

 

La regidora de Transparència, Comunicació i Responsabilitat Social, Esther Díez Valero, ha manifestat la seua satisfacció després de conéixer l’estudi realitzat pel projecte +ETICOS i +ETICOS2.0 desenvolupat pel centre CRÍMINA de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) i que situa al consistori il·licità com el més transparent de tota la província d’Alacant, d’un total de 142 consistoris analitzats.

Per a la responsable de l’àrea de Transparència “és una molt bona notícia que la Universitat d’Elx (UMH) reconega el treball i l’esforç del consistori per a oferir la màxima transparència i informació a la ciutadania i encara més quan l’Ajuntament d’Elx se situava en la cua en transparència pels seus períodes d’obscurantisme en l’anterior legislatura del Partit Popular”.

“La transparència és una eina viva i totalment necessària per al bon govern i que continuarem millorant dia a dia per a acostar tota la informació pública als il·licitans i a les il·licitanes”, ha assenyalat Díez.

Compartir: