Un total de 511 persones efectuen 847 propostes per als pressupostos participatius d’enguany

Un total de 511 persones efectuen 847 propostes per als pressupostos participatius d’enguany

Així ho ha explicat el regidor de participació, Felip Sànchez. “De les 847 propostes hi havia algunes que es repetien, per la qual cosa, finalment, 576 són diferents”, ha explicat Sànchez.

Les propostes es realitzen per a huit zones diferents: quatre pertanyents al nucli urbà i quatre referents al Camp d’Elx. Així mateix, del total de propostes presentades, el 30,9% s’han realitzat per al Camp d’Elx i el 69,1% per al nucli urbà. “És cert que el passat any l’estadística estava molt més igualada però, enguany, hi ha hagut més propostes presentades per al nucli urbà”, ha assenyalat el regidor de participació.

El 91’02% de les propostes pertanyen a persones individuals i el 8’98% de les propostes pertanyen a col·lectius i associacions. Del total, el 56’75% s’han realitzat per dones i el 43’25% per homes. El rang d’edat de les persones que han efectuat les seues propostes, en la seua majoria, està entre 31 i 64 anys.

Quant a àrees, majoritàriament, les propostes han anat dirigides a “Col·legis i Edificis Públics”, “Via Pública” i “Parcs i Jardins”. Segons ha explicat el regidor de Participació, Felip Sànchez, els beneficiaris de les propostes, en la seua majoria, són menors, joves, majors i persones amb diversitat funcional.

De les 576 propostes, finalment, aniran a votació 367 propostes. “Moltes de les quals s’han descartat per temes de competència o perquè ja s’estan realitzant”, ha assenyalat Felip Sànchez, qui ha afegit que queda pendent la viabilitat tècnica i econòmica, però que es farà després de la votació. Les votacions es duran a terme del 17 de setembre al 31 d’octubre.

Compartir: