Bustamante, Antonio Carmona, Dellafuente i SFDK configuren la programació de la Barraca Municipal 2018

Bustamante, Antonio Carmona, Dellafuente i SFDK configuren la programació de la Barraca Municipal 2018

El programa estarà complementat per nombrosos DJ de la zona i pels 40 Music Dance, que emetran l’actuació en streaming per a nombrosos països

Les actuacions es duran a terme en el pàrquing de la Universitat Miguel Hernández en un recinte més segur, amb banys públics més higiènics i amb un aforament per a 8.000 persones, segons ha explicat la regidora de Cultura, Patrícia Macià

 

David Bustamante, Antonio Carmona, Dellafuente i SFDK són alguns dels artistes que configuraran la Barraca Municipal d’enguany. Les actuacions es desenvoluparan del 9 al 14 d’agost en el pàrquing de la Universitat Miguel Hernández.

“És un recinte molt més segur, amb un aforament per a més 8.000 persones i que, com a novetat, tindrà banys públics més higiènics”, ha explicat la regidora de Cultura, Patrícia Macià. Concretament, seran 14 banys individuals i fora hi haurà rentamans i assecadors elèctrics.

El dia 9 d’agost, actuarà David Bustamante. El 10 d’agost SFDK, i Hakuna Tanaka i La Eskalera hi seran teloners. El 12 d’agost actuarà Antonio Carmona. El 13 d’agost hi haurà una actuació de DJ, i el dia 14 d’agost serà el torn dels 40 Music Dance, que faran un streaming per a diversos països.

La regidora de Cultura ha incidit que hi haurà dues zones adaptades; en aquest tema porten treballant des que començaren amb la programació l’any passat. També hi haurà un punt violeta en l’entrada de la Barraca.

“Hem volgut apostar per una programació equilibrada i diversa, a més de gratuïta”, ha informat la regidora de Cultura, qui ha afegit que l’Ajuntament ha fet un esforç important per la realització de la programació, la qual ha tingut un cost de prop de 200.000 euros.

Javier Baeza, coordinador de Cultura, ha explicat que el recinte té una superfície de 7.950 metres quadrats, dels quals prop de 2.000 metres són per a escenaris i camerinos i la resta per al públic. “És un lloc que permet més seguretat i comoditat, abans de les actuacions es tancarà al trànsit l’avinguda del Ferrocarril fins a l’endemà”, ha assenyalat Baeza.

Per la seua part, el programador cultural, Julián Sáez, ha explicat que s’ha volgut portar estils musicals diferents per a tots els gustos.

La programació es difondrà per totes les xarxes socials de l’Ajuntament i, segons ha assenyalat el cap de Comunicació, Jorge Cuervo, hi haurà nombroses sorpreses perquè tots els il·licitans s’assabenten de les barraques.

Compartir: