Inaugurat el recinte fester de Pobladors en la Rotonda del Parc Municipal

Inaugurat el recinte fester de Pobladors en la Rotonda del Parc Municipal

L’alcalde, Carlos González, destaca el treball que realitza l’Associació Historicartística en les festes patronals

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor de Festes, José Pérez, acompanyats de membres de l’equip de govern i de la Corporació Municipal, han inaugurat la XII Àgora Heliketana, després de ser rebuts pel president de Pobladors, José María Romero, i el règul, Toni Salinas, entre altres membres de l’Associació Historicartística.

Durant la recepció protocol·lària, l’alcalde va rebre la insígnia de l’Associació de Pobladors i aquest, al seu torn, li va imposar al règul la insígnia de la ciutat. Carlos González va agrair a Pobladors el treball que fan per les festes d’Elx i va assenyalar que “el primer acte de les festes patronals és aquest que organitzeu vosaltres, que sou una peça clau”.

Pobladors té previst un ampli ventall d’activitats fins el pròxim dia 15 en la seua seu de la Rotonda, amb titelles, contacontes i espectacles teatrals per a adults.

Hui, a les 22.30 hores, tindrà lloc l’espectacle ‘9 Musas’, en el qual Apol·lo serà el mestre de cerimònies i contarà nou històries. Des de l’Associació han comentat que és un espectacle més llarg de l’habitual, “però es fa amé en estar compost per nou històries breus”.

Demà, a les 22.30 hores, es durà a terme el teatre ‘Romulo i Julio’, en el qual dos enamorats veuran el seu amor impossible, per l’odi que enfronta a les seues famílies. Segons han explicat, és una adaptació de ‘Romeo i Julieta’ en la qual es posa en valor el paper de la dona.

Finalment, el 10 d’agost es representarà la tragicomèdia ‘Los Pelópidas’.

Compartir: