Jocs infantils inclusius i revitalització de places públiques, gràcies als Pressupostos Participatius

Jocs infantils inclusius i revitalització de places públiques, gràcies als Pressupostos Participatius

El regidor de Participació, Felip Sánchez, i el regidor de Parcs i Jardins, Antonio García, presenten tres actuacions en espais públics de la ciutat

 

La revitalització de places i parcs. Aquest és l’objectiu de les regidories de Participació i Parcs i Jardins, els qui a través dels pressupostos participatius estan dotant zones de la ciutat de jocs infantils, bancs o portatestos nous.

Concretament, el regidor de Participació, Felip Sánchez, juntament amb el regidor de Parcs i Jardins, Antonio García, han presentat les tres actuacions que s’han dut a terme en la plaça Antoni Bru, al jardí Mari Paz Hernández i al jardí Marcelino Domingo i Sant Joan.

“Estem en la plaça Antoni Bru, que va unida a altres dues accions conjuntes que hem fet Parcs i Jardins i Participació. Són propostes del Pressupost Participatiu. Consisteix en la instal·lació de jocs infantils i hem realitzat també una remodelació dels portatestos, dels bancs… Per a millorar l’espai i donar-li un toc més de verdor”, ha assenyalat el regidor de Participació, Felip Sánchez.

Per la seua part, al jardí Mari Paz Hernández, en el barri de Sant Antoni, s’han instal·lat jocs inclusius, en el qual poden accedir xiquets en cadira de rodes i en el qual poden jugar xiquets cecs.

“Són tres actuacions que tenen un cost de quasi de 47.000 euros i el que permet és fer una zona de jocs que resultarà beneficiosa per a la vida dels il·licitans i il·licitanes”, ha explicat Felip Sánchez.

Per la seua part, Antonio García, ha exposat que “tot això s’emmarca dins d’una estratègia de millora d’espais públics, de zones de jocs infantils, zones per a gossos o la zona de cal·listènia. És una estratègia que duem a terme des de Participació i Parcs i Jardins. La majoria són proposades de veïns a través de Pressupostos Participatius, però també a través d’altres vies”.

Així mateix, l’edil de Parcs i Jardins ha assenyalat que la idea és continuar fent més zones de jocs infantils. “Volem revitalitzar zones i places perquè la gent gaudisca més de les zones”, ha conclòs García.

Compartir: