Presentació de la campanya de conscienciació per al consum responsable d’alcohol

Presentació de la campanya de conscienciació per al consum responsable d’alcohol

La regidora de Joventut ha presentat una campanya de conscienciació per al consum responsable d’alcohol. La campanya té el títol de “Vida sobtada” i ha estat present el jove Aarón Soler que va patir una mort sobtada mentre jugava al futbol i que representa la lluita per viure i gaudir de la vida.

L’espot comença on va començar tot: en el camp de la ciutat esportiva. Apareix Aarón amb els ulls tancats i de sobte els obri, reviu, i comença a veure/recordar coses, experiències, que vol tornar a viure. Experiències úniques que li motiven per a seguir avant (pujar una muntanya amb bici, acabar la universitat, trobar l’amor de la seua vida, veure a l’Elx en primera…) per a les quals no fa falta emborratxar-se.

El concepte creatiu fa referència a això: viure de gom a gom (viure sobtadament, donant-li la volta al terme ‘mort sobtada’) però amb control. Hi ha moltes coses per fer, per viure, i no necessites recórrer a l’alcohol per a gaudir de la vida i passar-ho bé: “No fa falta beure per a tornar a viure”, com diu.

S’ha volgut enllaçar-ho, a la mateixa vegada, amb el concepte de 1UP: només tens una única vida, viu-la de gom a gom però cuida-la. I que això ho diga Aarón, un xaval de 21 anys, d’Elx, que ha superat una mort sobtada, i que lluita cada dia per tornar a ser el que era, i això diu molt. “Té una força que almenys, a nosaltres, ens posa els pèls de punta”.

 

Compartir: