Prop de 1.200 persones s’inscriuen en el sorteig de les Festes Participatives

Prop de 1.200 persones s’inscriuen en el sorteig de les Festes Participatives

Aquest dijous eixirà publicada la llista de 100 agraciats en la pàgina municipal www.elche.es

Un total de 1.188 persones han participat en el sorteig de les festes participatives, una iniciativa impulsada per les regidories de Festes i Participació en les quals se cedeix als ciutadans un nombre de seients de les llotges municipals perquè gaudisquen dels principals actes festers.

“Concretament, hem cedit cent localitats per a les Ambaixades, Entrada Cristiana, Entrada Mora i Cristiana, les representacions del Misteri d’Elx i la Xaranga”, ha explicat el regidor de Participació, Felip Sánchez.

Se sortejaran 20 localitats dobles per a l’Ambaixada Mora; 20 dobles per a l’Ambaixada Cristiana; 20 dobles per a l’Ambaixada del Moro; 20 dobles per a la Xaranga; i 10 dobles per a cadascuna de les representacions del Misteri d’Elx.

Hui, dia 2 d’agost, es publicarà la llista de guanyadors en la pàgina web de l’Ajuntament (elche.es) i, en cas que l’agraciat no reculla el premi, s’avisarà al guanyador suplent. Les entrades són dobles.

Quant a actes, per al Misteri (dia 12) d’han presentat 776 sol·licituds; per al Misteri (dia 11), 728 sol·licituds; per a la Xaranga, 582 sol·licituds; per a l’Entrada Mora, 512 sol·licituds; per a l’Entrada Cristiana, 436 sol·licituds; i per a les Ambaixades, 385 sol·licituds.

RESULTATS FESTES PARTICIPATIVES

 

Compartir: