Regals a canvi de reciclar plàstic durant les festes

Regals a canvi de reciclar plàstic durant les festes

En el primer trismestre de 2018 s’ha reciclat un 12% més de plàstic que en 2017, gràcies al centenar de contenidors grocs que s’han instal·lat

La regidoria de Neteja, juntament amb Urbaser, posaran en marxa una Carpa Verda en la qual a canvi de portar els gots i plats de plàstic que s’usen durant els festejos es donarà detalls com una funda per al mòbil o un contenidor de reciclatge de piles

 

La regidoria de Neteja, juntament amb Urbaser, posaran en marxa una Carpa Verda, en el Racó Fester, en la qual els usuaris rebran regals a canvi de portar els gots i plats de plàstic que s’utilitzen durant les festes patronals.

“Aquesta carpa estarà al passeig de l’Estació de l’11 al 15 d’agost en horari de 12.30 hores a 16 hores”, ha explicat el regidor de l’àrea, Héctor Díez, qui ha afegit que depenent de la quantitat de plàstic que es porte el regal tindrà més o menys valor.

Concretament, entre els regals que es repartiran, que són 17.000, hi ha tapes per a les llandes, contenidors xicotets de reciclatge de piles, fundes aquàtiques per al mòbil o cendrers portàtils.

El regidor de Neteja ha assenyalat que gràcies al centenar de contenidors grocs que s’han col·locat a la ciutat, durant el primer trimestre de 2018 s’ha recollit un 12% més de residus plàstics.

Alberto Bleda, delegat d’Urbaser, ha assenyalat que s’està treballant des de l’empresa també perquè el reciclat siga cada vegada major a la ciutat. Així mateix, durant les festes en les zones on hi ha més gent s’instal·laran 150 contenidors de cartó i a més els operaris efectuaran 780 jornades laborals, de les quals 540 són extra.

Compartir: