Vigilància nocturna del dia 9 per festes patronals

Vigilància nocturna del dia 9 per festes patronals
  • El Grup de Suport a Operacions té encomanades funcions exclusives de vigilància dels entorns més conflictius durant aquestes festes, i completa les actuacions la Brigada Nocturna. 
  • Les principals actuacions es refereixen a orinar en via pública o el consum d’estupefaents, i són importants les intervencions d’alcohol a menors.

En la nit del 9 d’agost el GAO (Grup de Suport a Operacions) continuà amb la seua tasca de vigilància dels principals focus de molèsties i infraccions durant les festes patronals, i van servir de suport a la Brigada Nocturna durant un dels dies de major volum de treball.

En total es van formular 26 actes per miccionar al carrer, i altres 22 per consum d’estupefaents, als quals se sumen les 15 intervencions d’alcohol a menors realitzades durant els controls. En la mateixa línia que nits passade,s es va registrar una denúncia a un establiment per venda d’alcohol a menors d’edat, i quatre per la seua venda fora de l’horari permés. Igualment, es va intervindre en dues baralles.

Compartir: