CENTRES SOCIALS D'ELX

Llistat de Centres Socials

Els Centres Socials són part de l’equipament del Sistema Públic de Serveis Socials. Dirigits a tota la població, des d’ells es desenvolupen diferents programes i serveis per a promoure el desenvolupament de les persones i dels grups en què s’integren, potenciant la seua participació i prioritzant les necessitats més urgents i bàsiques.

El SIOA és la porta d’entrada als Serveis Socials Municipals. Vosté pot accedir a qualsevol punt de SIOA Municipal per a una primera atención sense necessitat de cita prèvia i independentment de la seua zona d’empadronament.

El SIOA es troba en 3 centres socials del municipi d’Elx: centres socials del Raval, Altabix i Carrús.

Guia de carrers d'assignació de centres socials Veure enllaç
Coneix el Centre Social que tens assignat segons la teua adreça d'empadronament.


Centre social 1r de Maig
El Centre Social 1r de Maig està ubicat en la plaça 1r de Maig. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Plaça Primer de Maig, Elx, Alacant · 03206

 

Més informació >

Centre social d'Altabix
El Centre Social d'Altabix està situat en el mateix barri d'Altabix. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. En el centre es troba situat el consultori mèdic i disposa d'una Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC).En ell es troba ubicat el centre juvenil i l'associació de veïns del barri d'Altabix. A més disposa d'una biblioteca per a adults i una infantil i juvenil, i un centre juvenil. És Punt SIOA.

Carrer Bernabé del Campo La Torre, 26 Elx, Alacant · 03202

Telèfon: 966 658 175

 

Més informació >

Centre social d'Altabix-Universitat
El Centre Social d'Altabix-Universitat, està situat en el mateix barri d'Altabix. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. El centre disposa de punt de trobada familiar (PEF) i disposa d'una Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC).

Avinguda Jubalcoi, 34 · 03202 Elx

Telèfon: 966 658 271

 

Més informació >

Centre Cívic els Bassars
El Centre Cívic els Bassars, està situat als Bassars. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Antigues Escoles els Bassars, Elx, Alacant · 03195

 

Més informació >

Centre Social l'Altet
El Centre Social de l'Altet, està situat en la pedania il·licitana de l'Altet. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC), una biblioteca i un centre juvenil.

Carrer València, 2, l'Altet, Elx 03195

Telèfon: 96 665 82 66

 

Més informació >

Centre Social el Pla de Sant Josep
El Centre Social està situat al barri del Pla de Sant Josep. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional.

Manuel Lopez Quereda, 2, Elx, Alacant 03204

Telèfon: 966658251

 

Més informació >

Centre Cívic el Pla - Sector V
El Centre Social del Pla està ubicat en la pedania il-licitana del Pla. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Avinguda Llauradors, 1, Elx, 03204

Telèfon: 966 630 727

 

Més informació >

Centre Social el Raval
El Centre Social del Raval està situat en el mateix barri del Raval. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional.
És Punt SIOA.

Carrer Boix i Rosario, 2, Elx, Alacant, 03202

Telèfon: 966 658 233

 

Més informació >

Centre Cívic Francesc Cantó
El Centre Cívic Francesc Cantó està situat al barri de Carrús, a l'entorn de l'avinguda de Novelda. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Carrer Pedro Moreno Sastre, 36, Elx, 03205

 

Més informació >

Centre Social la Foia
El Centre Social de la Foia està situat en la pedania il·licitana de la Foia. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC) y un centre juvenil.

Avinguda de Sant Andreu, 25, La Foia, Elx, 03294

Telèfon: 966 658 289

 

Més informació >

Centre Social la Marina
El Centre Social de la Marina està situat en la pedania il·licitana de la Marina. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC), una biblioteca i un centre juvenil.

Avinguda de l'Alegria, 72, la Marina, Elx, 03194

Telèfon: 966 658 278

 

Més informació >

Centre Social la Baia
El Centre Social de la Baia està situat en la pedania il·licitana de la Baia. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. En ell es troba el consultori mèdic i disposa d'una Oficina Municipal d'Atencio al Ciutadà (OMAC), i un centre juvenil.

Baix Vinalopó, carrer la Casilla, 2, la Baia, Elx, 03292

Telèfon: 966 658 202

 

Més informació >

Centre Social els Palmerars
El Centre Social dels Palmerars està situat en el mateix barri dels Palmerars. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa de un centre juvenil.

Carrer Advocats d'Atocha, 39, Elx, 03203

Telèfon: 966 659 229

 

Més informació >

Centre Cívic de Perleta
El Centre Cívic de Perleta està situat en la pedania de Perleta. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. En ell es troba el consultori mèdic i disposa d'una Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC).

Carrer Casino Dura, Perleta, Elx, 03295

Telèfon: 966 658 262

 

Més informació >

Centre Cívic la Penya de les Àguiles
El Centre Cívic la Penya de les Àguiles està situat en el camí de la Penya de les Àguiles. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Carrer Francisco Vazquez Mateu, la Penya de les Àguiles, Elx

 

Més informació >

Centre Social Plaça Barcelona
El Centre Social Plaça Barcelona està situat en el mateix barri de la Plaça Barcelona. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. En ell es troba la ``Casa de la Dona`` (servei d'atenciò integral a la dona).

Carrer Mario Pastor Sempere, 43, Elx, 03206

Telèfon: 966 659 213

 

Més informació >

Centre Social Poeta Miguel Hernández
El Centre Social de Poeta Miguel Hernández. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC) i un centre juvenil.
Es punt SIOA

Carrer Torres Quevedo, 14, Elx, 03201

Telèfon: 966 658 240

 

Més informació >

Centre Social Polivalent de Carrús
El Centre Social Polivalente de Carrús està ubicat en Carrús Oest. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una biblioteca i un centre juvenil.
Es Punt SIOA.

Carrer Antonio Brotons Pastor, 72, Elx, 03205

Telèfon: 966 658 115

 

Més informació >

Centre Cívic Salvador Allende
El Centre Cívic Salvador Allende. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Carrer Espronceda, 98, Elx, 03204

Telèfon: 966 634 245

 

Més informació >

Centre Social Sant Antoni
El Centre Social de Sant Antoni està situat en el mateix barri de Sant Antoni. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional.

Carrer Joan Fuster, Elx, 03203

Telèfon: 966 659 214

 

Més informació >

Centre Social de Torrellano
El Centre Social de la Torre del Pla-Torrellano està situat en la pedania il·licitana de la Torre del Pla-Torrellano. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC), una biblioteca i un centre juvenil.

Plaça Mestre Antonio Cutillas, carrer del Jazmín, 102, la Torre del Pla, Elx 03320

Telèfon: 966 658 299

 

Més informació >

Centre Cívic de la Vallverda
El Centre Cívic de la Vallverda està situat en la pedania il·licitana de la Vallverda. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Disposa d'una Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC).

Carrer de Paco Viudes, 26, Elx, 03195

Telèfon: 966 658 100

 

Més informació >

Centre Cívic Victòria Kent
El Centre Cívic Victòria Kent està situat en el barri de Carrús. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Carrer Jose Javaloyes Orts, 80, Elx, 03205

Telèfon: 966 658 214

 

Més informació >

Centre Cívic Derramador
El Centre Cívic Derramador està situat en la partida del Derramador. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Pda. Derramador. Camí de les Antigues Escoles - camí de Quico el Melonero, Pol. 1, nº1115A, Elx, Alacant, 03290

 

Centre Cívic Jubalcoi - Salades
El Centre Cívic Jubalcoi - Salades està situat en la partida Jubalcoi. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Partida de Jubalcoi. Camí de Salades, Pol. 2, nº2036, Elx, Alacant, 03290

 

Centre Social Matola
El Centre Social Matola està situat en la partida de Matola. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Ptda. Matola. Camí de l'Ermita, Pol. 3, nº3079, Elx, Alacant, 03296

 

Centre Cívic la Gàl•lia
El Centre Cívic la Gàl•lia està situat en la partida de Altabix. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Partida d'Altabix. Camí de l’Alcoraia, Pol.1, nº1176, Elx, Alacant, 03207

 

Centre Cívic Atzavares
El Centre Cívic Atzavares està situat en la partida de Atzavares Altes. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Partida de Atzavares Altes. Camí de la Nave, Pol.1, nº 1127, Elx, Alacant, 03290

 

Centre Cívic Algorós
El Centre Cívic Algorós està situat en la partida de Algorós. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Partida de Algorós. Pol.2, nº2116, Elx, Alacant, 03293

 

Centre Cívic Asprella
El Centre Cívic Asprella està situat en la partida de Asprella. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Partida d'Asprella. Pol.2, nº2065, Elx, Alacant, 03292

 

Centre Cívic Santa Anna
El Centre Cívic Santa Anna està situat en la partida de Santa Anna. En ell es realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Partida de Santa Anna. Pol.1, nº1105A, Elx, Alacant, 03113

 

Mapa interactiu