CENTRES SOCIALS D'ELX

Llistat de Centres Socials

Els Centres Socials són part de l’equipament del Sistema Públic de Serveis Socials. Dirigits a tota la població, des d’ells es desenvolupen diferents programes i serveis per a promoure el desenvolupament de les persones i dels grups en què s’integren, potenciant la seua participació i prioritzant les necessitats més urgents i bàsiques.

Guia de carrers d´assignació de centres socials Veure enllaç
Coneix el Centre Social que tens assignat segons la teua adreça d'empadronament.


Centre social 1º de Maig
El Centre Social 1ºde Maig està ubicat en la plaça 1º de Maig. En ell se realitzen activitats socioculturals i lúdic-recreatives.

Plaça Primer de Maig, Elx, Alacant · 23400

 

Més informació >

Centre social d´Altabix
El Centre Social d´Altabix està situat en el mateix barri d´ Altabix. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. En el centre se troba situat el consultori mèdic i disposa d'una oficina municipal d'atencio al ciutadà(OMAC).
És Punt SIOA.

Carrer Bernabé del Campo La Torre, 26 Elx, Alacant · 03202

Telèfon: 966 658 175

 

Més informació >

Centre social d´Altabix-Universitat
El Centre Social d´Altabix-Universitat, està situat en el mateix barri d´Altabix. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. El centre disposa de punt de trobada familiar(PEF) i disposa d'una oficina municipal d'atencio al ciutadà(OMAC).

Avinguda Jubalcoi, 34 · 03202 Elx

Telèfon: 966 658 271

 

Més informació >

Centre Cívic Els Bassars
El Centre Cívic Els Bassars, està situat en els Bassars. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives.

Antigues Escolas Els Bassars, Elx, Alacant · 03195 Elx

 

Més informació >

Centre social L´ Altet
El Centre Social de l´Altet, està situat en la pedania il·licitana de l´Altet.En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una oficina municipal d'atencio al ciutadà(OMAC).

Carrer Valencia, 2, L´Altet, Espanya· 03195

Telèfon: 96 665 82 66

 

Més informació >

Centre social El Pla de Sant Josep
El Centre Social de l´Altet, està situat en el barri de Pla de Sant Josep. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. En ell es troba una oficina d' atenciò a persones amb diversitat funcional.

Manuel Lopez Quereda, 2, Elx, Alacant· 03204

Telèfon: 966658251

 

Més informació >

Centre cívic El Pla - Sector V
El centre social d' El Pla, està ubicat en la pedania il-licitana d'el Pla. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives.

Avinguda Llauradors, 1, Elx, Espanya · 03204

Telèfon: 966 630 727

 

Més informació >

Centre social El Raval
El Centre Social del Raval, està situat en el mateix barri del Raval. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional.
És Punt SIOA.

Carrer Boix i Rosario, 2, Elx, Alacant, Espanya · 03202

Telèfon: 966 658 233

 

Més informació >

Centre cívic Francesc Cantó
El Centre Cívic Francesc Cantó, està situat en el barri de Carrús, a l'entorn de l'Avinguda de Novelda. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives.

Carrer Pedro Moreno Sastre, 36, Elx, Espanya · 03205

 

Més informació >

Centre social La Foia
El Centre Social de la Foia, està situat en la pedania il·licitana de la Foia. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una oficina municipal d'atencio al ciutadà(OMAC).

Avinguda de Sant Andreu, 25, La Foia, Espanya · 03294

Telèfon: 966 658 289

 

Més informació >

Centre social La Marina
El Centre Social de la Marina, està situat en la pedania il·licitana de la Marina.En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una oficina municipal d'atencio al ciutadà(OMAC).

Elx, Avinguda de l'Alegría, 72, La Marina, Espanya · 03194

Telèfon: 966 658 278

 

Més informació >

Centre social La Baia
El Centre Social de la Baia, està situat en la pedania il·licitana de la Baia.En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. En ell es troba el consultori mèdic i disposa d'una oficina municipal d'atencio al ciutadà(OMAC).

Bajo Vinalopó, Carrer la Casilla, 2, Las Bayas, Espanya · 03292

Telèfon: 966 658 202

 

Més informació >

Centre social Els Palmerars
El Centre Social dels Palmerars, està situat en el mateix barri dels Palmerars. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional.

Carrer Abogados de Atocha, 39, Elx, Espanya · 03203

Telèfon: 966 659 229

 

Més informació >

Centre cívic de Perleta
El Centre Cívic de Perleta, està situat en la pedania de Perleta. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. En ell es troba el consultori mèdic i disposa d'una oficina municipal d'atencio al ciutadà(OMAC).

Carrer Casino Dura, Perleta, Espanya · 03295

Telèfon: 966 658 262

 

Més informació >

Centre Cívic Penya de les Aguiles
El centre cívic Penya de les Aguiles, està situat en el camí de la Penya de les Aguiles. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives.

Carrer Francisco Vazquez Mateu , La Penya de les Àguiles, España

 

Més informació >

Centre social Plaça Barcelona-Enric Valor
El Centre Social Plaça Barcelona, està situat en el mateix barri de la Plaça Barcelona. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. En ell es troba la ``Casa de la Dona``(servei d'atenciò integral a la dona).

Carrer Mario Pastor Sempere, 43, Elx, Espanya · 03206

Telèfon: 966 659 213

 

Més informació >

Centre social Poeta Miguel Hernández
El Centre Social de Poeta Miguel Hernández. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una oficina municipal d'atencio al ciutadà(OMAC).

Carrer Torres Quevedo, 14, Elx, Espanya · 03201

Telèfon: 966 658 240

 

Més informació >

Centre social Polivalent de Carrús
El Centre Social Polivalente de Carrús, està ubicat en Carrús Oeste. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional.
Es Punt SIOA.

Carrer Antonio Brotons Pastor, 72, Elx, Espanya · 03205

Telèfon: 966 658 115

 

Més informació >

Centre cívic Salvador Allende
El Centre Cívic Salvador Allende. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives.

Carrer Espronceda, 98, Elx, Espanya · 03204

Telèfon: 966 634 245

 

Més informació >

Centre social Sant Antoni
El Centre Social de Sant Antoni, està situat en el mateix barri de Sant Antoni. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional.

Carrer Joan Fuster, Elx, Espanya · 03203

Telèfon: 966 659 214

 

Més informació >

Centre social de Torrellano
El Centre Social de Torrellano, està situat en la pedania il·licitana de torrellano. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Aquest Centre Sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una oficina municipal d'atencio al ciutadà(OMAC).

Plaça Maestro Antonio Cutillas, Calle del Jazmín, 102, Torrellano, Alacant, Espanya · 03320

Telèfon: 966 658 299

 

Més informació >

Centre cívic de Vallverda
El Centre Cívic de Vallverda, està situat en la pedania il·licitana de Vallverda. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives. Disposa d'una oficina municipal d'atencio al ciutadà(OMAC).

Carrer de Paco Viudes, 26,Elx, Espanya · 03195

Telèfon: 966 658 100

 

Més informació >

Centre cívic Victoria Kent
El Centre Cívic Victoria Kent, està situat en el barri de Carrús. En ell se realitzan activitats socioculturals i lúdic-recreatives.

Carrer Jose Javaloyes Orts, 80, Elx, Espanya · 03205

Telèfon: 966 658 214

 

Més informació >

Mapa interactiu