Competicions esportives

xxxiii-cross-escolar-01-copia
Jocs escolars

Els jocs escolars municipals comprenen trobades esportives dirigides als jóvens en edat escolar, contemplant valors formatius i constructors de la personalitat, que han de considerar-se en aquestes edats. Participen xiquets i xiquetes des de categoria prebenjamí fins a juvenil. Es poden inscriure en modalitats esportives com per exemple: futbol sala, bàsquet, handbol, voleibol, atletisme, etc. Donen començament amb el Cross Escolar a finals d’octubre. A partir d’eixe moment, s’establix el calendari de les diferents competicions, celebrant-se trobades cada cap de setmana durant tot el curs escolar. La Milla Escolar a principis de Juny, és la carrera que posa el punt i final a la temporada. Per a culminar, s’organitza un acte de clausura, en el qual es fan entrega dels trofeus i medalles als participants. Les bases generals dels jocs esportius municipals, es poden consultar en: www.ceice.gva.es/web/deporte/jocs-esportius

La normativa, documentació i terminis d’inscripció, així com calendaris y resultats de la competició es poden consultar en competicions.elx.es.

cesped-artificial
Lligues locals

La Regidoria d’Esports organitza i gestiona lligues no federades de futbol, en la categoria senior, en la qual participen un total de 38 equips distribuïts en un grup de 1a Divisió i dos de 2a Divisió. Comença en el mes d’octubre finalitzant al juny, havent de disputar durant la temporada la Lliga i la Copa. Al finalitzar la competició s’estableixen ascensos i descensos de categoria, tenint com a al·licient principal per als equips classificats en els llocs del 1r al 4t en les diferents categories, l’exempció de la totalitat o de part de la inscripció de la següent temporada. Els equips entrenen i competeixen en les instal·lacions esportives municipals. Les finals es disputen en el camp de gespa natural José Díez Iborra, durant la primera setmana de juny, amb la corresponent entrega de trofeus per l’autoritat competent. Les classificacions i els resultats d’aquesta competició es poden consultar a la web competicions.elx.es.

Dades de contacte


Avda. de la Universidad de Elche, 86.

966 658 122

966 658 123

deportes@ayto-elche.es

logo-ciudad-del-deporte