Cargando Esdeveniments

« Todos los Esdeveniments

  • Este esdeveniment ha pasado.

Bravo Fisher

18/02/17 @ 21:00 - 22:40

bravo-fisher-2-val

Torna Bravo Fisher! amb un sorprenent canvi de so en ‘Solos’ el seu tercer disc, que es publica el 28 d’octubre del 2016.
El seu indiepop de tints electrónicos vira a una electrónica elegant i fosca, downtempo, amb influències del house i el post dubstep d’artistes com James Blake, The XX, Grimes, Caribou o Apparat/Moderat, entre uns altres. ‘Solos’ és un álbum totalment autobiográfic que tracta de la solitud com a concepte, encara que des de l’experiència real de Guillermo Galguera (Bravo Fisher!): Compost al llarg del seu óltima relación sentimental, durant la ruptura i després de la ruptura, reflecteix tant la solitud estant en parella, com la solitud estant sense ella.

Bravo Fisher! no s’ha sentit lligat als preceptes del pop convencional, sinó que s’acosta a terrenys dt.́s experimentals on la electrónica es torna dt.́s nua, primitiva, melancólica, preciosista, cadenciosa, a voltes fins i tot agressiva, i on la veu, de carácter suau i dolç, contrasta amb aqueixa atmósfera fosca, lluitant per fer-se un buit mentre “soroll”. És per tant, una electrónica mes fosca i opresiva que en ‘La Vall Invisible’, el seu anterior álbum.

Gravat en Fashion Beat Team Studio, Madrid, entre Octubre i Desembre de 2015, coproducido per Eduardo Ostos (Ed Is Dead) i Guillermo Galguera (Bravo Fisher!) Bravo Fisher! és l’àlies de Guillermo Galguera, jove cantant, músico, lletrista, compositor d’origen val·lisoletà establit a Madrid.

Irrumpió en el mercat discográfico amb el autoeditado “We were overnighters” (2012), un álbum de sinthpop en angles, en 2013 fitxa per Subterfuge i publica “La Vall Invisible”, un disc en castellà les cançons del qual expliquen de principi a fi la història d’un jove durant la guerra civil españona.

Detalls

Data:
18/02/17
Hora:
21:00 - 22:40
Preu:
€10
Categories:
, ,
Pàgina Web:
http://elche.es/cultura

Organitzadors

Elx Cultura
Elx Cultura

Lloc

L’Escorxador CCE
Curtidors, 23 Elche, Alicante 03203 España + Google Map
Telèfon:
966 65 82 30