Cargando Esdeveniments

« Todos los Esdeveniments

  • Este esdeveniment ha pasado.

Concurs dirigit a escolars de l’ESO: Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència

13/02/18 @ 08:00 - 31/03/18 @ 17:00

igualdad_casadeladona

L’Assemblea General va declarar l’11 de febrer el Dia Internacional de les Dones i les Xiquetes en la Ciència en reconeixement al paper clau que el gènere femení exerceix en la comunitat científica i la tecnologia.

Des de la regidoria d’Igualtat, a través de la Casa de la Dóna, tenim interés a sensibilitzar sobre aquesta situació de desigualtat, de menor presència de dones en l’àmbit de la recerca i menor presència femenina en les carreres tècniques i els seus derivats contextos laborals. Per això, entre altres activitats, hem organitzat un concurs dirigit a escolars de l’ESO, en el qual contestant correctament 10 preguntes que els plantegem a través de la pàgina web www.casadeladona.com, durant el que queda del mes de febrer i març, 50 alumnes/as podran participar en una visita guiada al Museu de l’Alcúdia que inclou el Laboratori on podran observar in situ com es desenvolupa el treball de recerca del jaciment.

Animem a la comunitat educativa i familiar al fet que el seu alumnat participe, ja que a través d’aquestes 10 preguntes tindran l’oportunitat de conéixer a moltes dones creatives que han tingut rellevància en la recerca i en la tecnologia al llarg de la història. Encara que es tracta d’una xicoteta mostra dels milers que han existit i existeixen.

Fem-les visibles!!!

Enllaç formulari de les preguntes:

https://goo.gl/forms/SgzAi2CGVoD6XyqE2

Compartir:

Detalls

Comença:
13/02/18 @ 08:00
Finalitza:
31/03/18 @ 17:00
Categories:
,

Lloc

Casa de la Dona
Calle Mario Pastor Sempere número 43 (Centro Social Plaza Barcelona) Elche, Alicante 03206 España + Google Map
Telèfon:
966659213
Pàgina Web:
igualdad@elche.es