Cargando Esdeveniments

« Todos los Esdeveniments

  • Este esdeveniment ha pasado.

Xicotets i xicotetes artistes

13/01/18 - 15/04/18

artistas

Tallers impartits per Luis Moreno Ferrández. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Salamanca i tècnic superior en Ceràmica Artística per l’Escola d’Art d’Alacant.

De 11.00 a 13.00 hores

* Les places es podran sol·licitar enviant un correu electrònic a info@luismorenoferrandez.com el dilluns de la setmana que hi haja taller a partir de les 09.00 hores, s’ha d’indicar el nom i edat dels xicotets/es artistes i quants adults els acompanyaran

L’edat mínima per participar és 3 anys

14 de gener: “Abstracció  amb aquarel.les/DIBUIX/ Crearem obres abstractes utilitzant taques de colors amb aquarel·les líquides. Donarem curs a la creativitat, barrejant els colors, fent degradats i posteriorment transformarem el dibuix amb retoladors.
18 de febrer: “Tessel.les multicolor”/CERÀMICA/ Realitzarem uns divertits rètols amb imatges o noms dels participants, utilitzant tessel·les de fang cuit que pintarem amb acrílics i que pegarem sobre una taula.
18 de març: “Teatret” /TÈCNICA MIXTA/ Per  commemorar el Dia Mundial del Teatre, realitzarem un teatret amb el qual representarem la nostra pròpia versió teatral d’unconegudíssim conte popular.
15 d’abril: “Naturalesa Viva: Jardí ECO” /TÈCNICA MIXTA/ Construirem una escultura utilitzant diversos materials, crearem un particular jardí ple de vida, on apareixeran una palmera datilera, cactus, flors i plantes. Serà un jardí viu, ja que inclourem llavors, que una vegada les reguem, germinaran i donaran vida al nostre jardí fet a mà.

Compartir:

Detalls

Comença:
13/01/18
Finalitza:
15/04/18
Categories:
,
Etiquetes:

Organitzador

Elx Cultura
Telèfon:
96 665 81 45/46
Email:
cultura@elx.es
Pàgina Web:
http://www.elche.es/cultura/

Lloc

L’Escorxador CCE
Calle Curtidors, 23 Elche, Alicante 03203 España + Google Map
Telèfon:
96 665 82 30