Cargando Esdeveniments

« Todos los Esdeveniments

  • Este esdeveniment ha pasado.

Tallers de formació artística artprende

04/07/17 @ 18:30 - 29/07/17 @ 21:00

image001-3

Curs de formació juvenil, dirigit a persones que no hagen tingut cap experiència a nivell teatral, o que hagen participat en algun taller previ.

Objectius: Conéixer diferents tipologies de teatre. Aprendre a transmetre el que ens passa per dins, i a posar-nos en la pell de l’altre. Aconseguir que els alumnes puguen vincular-se amb les emocions i els sentiments, reconéixer-los, acceptar-los i així poder expressar-los d’una manera teatral. Farem improvisacions lliures o amb consignes, sketchs i representació de xicotets textos. Treballarem l’expressió corporal, el ritme escènic i el llenguatge no verbal.

· Del 27 de juny al 27 de juliol.
· Dimarts i dijous de 18.30 a 21.00 h
· Sala Imatge del CCCE L’Escorxador.

 

Si has fet teatre alguna volta i creus que has passat el nivell inicial, ací tens un curs on podràs aprendre coses específiques sobre la teua gran passió: el teatre. Així, et propose un taller enfocat en quatre blocs temàtics, que a través d’una metodologia pràctica, podràs seguir aprenent i disfrutant. Els blocs temàtics són: Teatre amb objectes i Teatre físic. Teatre textual i no textual. Teatre i noves tecnologies. Quasi una instal·lació. Creació del personatge dramàtic. Del text a l’escenari.

· Del 29 de juny al 29 de juliol.
· Dijous de 15.00 a 17.00 h i dissabtes de 11.00 a 13.00 h
· Sala Imatge del CCCE L’Escorxador.

 

En el moment de plantejar una pel·lícula documental, les premisses de les quals es partix sempre superen la ficció. Indagar en esta fórmula a l’hora de la realització d’esta classe d’obres jugant amb allò real i allò contat des d’una base pràctica serà la principal línia d’actuació a desplegar en este taller. La idea. Partir d’allò simple. Desenrotllament del guio. El documental i la seua vida pròpia. Planifiquen. Des de la “realitat”. La realització.L’estil com a clau en l’obra. Reescrivint la història. El muntatge com al teu millor aliat.

· Del 4 al 26 de juliol.
· Dimarts i dimecres de 19.00 a 21.00 h
· Taller Digital del CCCE L’Escorxador.

 

Obert per a músics i estudiants de tots els instruments. Està dirigit per a tots els executants que vulguen aprendre a improvisar o millorar les seues habilitats. És útil per a músics i estudiants de qualsevol instrument i estil ja que es tractaran de manera pràctica temes com acords, escales, tempo, etc…

· Del 3 al 26 de juliol.
· Dilluns i dimecres de 10.00 a 12.00 h
· Salas Àudio del CCCE L’Escorxador.

 

 

 

 

 

Detalls

Comença:
04/07/17 @ 18:30
Finalitza:
29/07/17 @ 21:00
Categories:
, , , , ,
Pàgina Web:
http://elx.es/cultura

Organitzador

Elx Cultura
Telèfon:
96 665 81 45/46
Email:
cultura@elx.es

Lloc