Cursos de Valencià per a adults

L’OMPUV d’Elx a través del seu Ajuntament o en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, mitjançant els centres de formació de persones adultes d’Elx (CFPA), convoca, matricula, organitza i imparteix a la ciutat d’Elx, per a la població adulta en general (a partir de 16 anys complits), cursos de reciclatge de valencià que preparen per a les proves dels nivells bàsics: A2, B1, B2, C1 i C2, de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), per tal d’obtenir els corresponents certificats oficials.

Així, per tant, els cursos que s’hi imparteixen per als diferents segments de població, són els següents:

1.- CURSOS DE VALENCIÀ PER A LA POBLACIÓ ADULTA EN GENERAL, que s’imparteixen en els centres de formació de persones adultes d’Elx (CFPA), el període d’inscripció i matriculació sol ser aproximadament tots els anys durant la segona quinzena de setembre, a les dependències de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià (OMPUV), c/ Bufart, 1, 2a planta, 966 635 042, promociovalencia@elx.es. Aquests cursos finalitzen a finals del mes de maig, data en què comencen les proves de la JQCV.

Els centres on s’imparteixen aquests cursos són, actualment, els següents: CFPA “Mercè Rodoreda” (el Raval), CFPA “la Llotja” (Altabix) i CFPA “Manantial” (junt al CP F. Cantó – Carrús).

Aquests cursos s’imparteixen durant dos (2) dies a la setmana, una (1) hora cada dia, i en horaris de matí, vesprada i nit.

AVIVA Elx (Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament d’Elx) informa a totes les persones interessades en la inscripció als cursos de valencià que es realitzaran als centres de formació de persones adultes d’Elx, que el període de matriculació serà del 18 al 29 de setembre de 2017.

L’edat mínima per a poder fer-hi la inscripció és de 16 anys complits a 31/12/2017.

Les sol·licituds de matrícula es podran recollir en els centres de formació de persones adultes d’Elx: La Llotja, Manantial i Mercè Rodoreda, o en l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià.

La matriculació s’haurà de fer en l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, en el carrer Bufart, 1 (edifici de la Regidoria d’Educació: en l’arc del Raval) en horari de 8.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres.

A més, la JQCV convoca anualment els certificats de capacitació tècnica:

Llenguatge Administratiu, Correcció de Textos i Llenguatge als Mitjans de Comunicació.

El període de matriculació i les proves d’aquests certificats és el mateix que per als certificats de coneixements generals, i es realitzen a la ciutat de València. Per a més informació, clica el següent enllaç: Junta Qualificadora

INFORMACIÓ CURSOS CFPA 2017-2018

LLISTA D’ADMESOS CURSOS CFPA 2017-2018

 

2.- CURSOS DE VALENCIÀ PER A MARES I PARES D’ALUMNES (AMPA) de centres escolars d’Elx, que es realitzen als mateixos centres escolars que els sol·liciten; el període d’informació i matriculació sol ser aproximadament tots els anys durant els mesos de novembre i desembre, i tots/es els/les pares/mares interessats/ades hi hauran de fer la inscripció i matriculació directament en el seu centre escolar, en la dependència que habiliten les associacions de mares i pares d’alumnes amb aquesta finalitat. Aquests cursos solen començar a les primeries del mes de gener següent al període de matriculació i finalitzen a finals del mes de maig, data en què comencen les proves de la JQCV. S’imparteixen, generalment, dos (2) dies a la setmana durant una hora i mitja (1,5) hores, en els horaris que convinga segons les possibilitats de cada centre escolar.

Cursos de valencià per a mares y pares d’alumnes (AMPA) 2018

 

3.- CURSOS PER A FUNCIONARIS I EMPLEATS MUNICIPALS de l’Ajuntament d’Elx, que es realitzen a les dependències que habilita anualment l’Ajuntament amb aquesta finalitat; el període de matriculació actualment sol ser durant els mesos de novembre i desembre, directament a l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià (OMPUV). Aquests cursos solen començar a les primeries del mes de gener següent al període de matriculació i finalitzen a finals del mes de maig, data en què comencen les proves de la JQCV. Es realitzen durant dos (2) dies a la setmana, una hora i mitja (1,5) hores cada dia, normalment en horari de 8.00 a 9.30h, i preparen per a les proves dels nivells bàsics: A2, B1, B2, C1 i C2 de la JQCV.

CURSOS DE VALENCIÀ PER A FUNCIONARIS 2018