Carlos González Serna –

Carlos González Serna

Alcalde

Partit Socialista del País Valencià – PSOE
Agenda institucional
Retribucions
Declaracions d’actividats i béns

Datos de contacto


Plaça Menéndez y Pelayo, 1-1a 03202

966 658 030

alcaldia@elche.es

Biografia

Nascut a Elx en 1965

Formació

És llicenciat en Dret

Experiència professional

Ha exercit professionalment l’advocacia fins al moment en el qual va sol·licitar la passada a la situació de col·legiat que no exerceix en haver sigut triat Alcalde d’Elx. Sent les seues especialitats el dret del consumidor, en particular la protecció contra els abusos bancaris, el dret de família i successions, així com, el dret de nacionalitat i estrangeria.

Va ser regidor en l’Ajuntament d’Elx entre 1995 i 2004, assumint diferents responsabilitats en la gestió municipal. Concretament, va estar al capdavant de les àrees de Recursos Humans, Hisenda, Contractació i Compres, Seguretat Ciutadana, Tràfic, Turisme, Promoció Econòmica i també va ser vicepresident tant de la Societat Municipal INTESA com de PIMESA.

En 2004, primer, i en 2008 després, va formar part de la candidatura del PSOE al Congrés dels Diputats per la província d’Alacant. Va ser portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista en la Comissió d’Interior entre 2004 i 2011; si bé, també va formar part i va participar activament en les Comissions de Justícia, Foment i Seguretat Vial.

Des del 13 de juny de 2015 és Alcalde d’Elx