Trànsit realitzarà exàmens de moto a Elx a partir de dilluns en una parcel·la cedida per l’Ajuntament a l’Associació d’Autoescoles

Trànsit realitzarà exàmens de moto a Elx a partir de dilluns en una parcel·la cedida per l’Ajuntament a l’Associació d’Autoescoles

Els aspirants a obtenir el permís de moto en les modalitats AM, A1, A2 i A, s’examinaran a partir de dilluns a Elx, en una parcel·la cedida per l’Ajuntament a l’Associació d’Autoescoles en les proximitats de la Direcció de Trànsit.

 

La parcel·la havia sigut sol·licitada per l’associació per a fer pràctiques i, segons va comentar el seu president, Gregorio Sabater, ha comptat des del principi amb la col·laboració municipal. En aquest sentit, l’alcalde de la ciutat, Carlos González, que ahir va visitar les instal·lacions, va assenyalar que des de l’Ajuntament s’ha treballat amb la idea de prestar el millor servei possible als ciutadans.

El tancament del circuit, d’uns mil metres quadrats, així com l’adequació i la neteja han corregut per compte de l’associació, que agrupa a més del 80% de les autoescoles il·licitanes. En aquest circuit també s’examinaran els aspirants de Santa Pola, Crevillent i Asp.