El nou col·legi La Paz de Torrellano comptarà amb més aules que les actuals , gimnàs, biblioteca i sala polivalent

El nou col·legi La Paz de Torrellano comptarà amb més aules que les actuals , gimnàs, biblioteca i sala polivalent

L’alcalde, Carlos González, i els regidors d’Educació, Patrícia Macià, i Participació, Felip Sànchez, es reuneixen amb el subdirector general d’Infraestructures de la Conselleria i amb els membres de la comunitat educativa del centre per a examinar el projecte

A la fi del pròxim mes de febrer es realitzarà una altra reunió per a fer un seguiment de la tramitació.

 

El projecte del nou col·legi La Paz de Torrellano suposarà la construcció de 2.000 metres quadrats d’instal·lacions, a més de la rehabilitació de les actuals, i tindrà gimnàs, biblioteca i una sala polivalent, tal com ha exposat el subdirector d’Infraestructures de la Generalitat a la comunitat educativa del centre durant una reunió en la qual han estat l’alcalde il·licità, Carlos González, i els regidors d’Educació, Patrícia Macià, i Participació, Felip Sànchez.

El nou col·legi tindrà sis aules docents ordinàries d’infantil i 12 de primària, entre altres destinades a desdoblaments o música, tal com han pogut comprovar els assistents a la reunió en la qual s’han mostrat els plans del nou centre per a la construcció del qual serà necessari traslladar a l’alumnat a noves aules.

“Hem mantingut una reunió de treball en el col·legi públic La Paz de Torrellano amb la direcció del centre, els pares i mares de l’AMPA i el subdirector d’Infraestructures de la Conselleria. En aquesta reunió hem posat sobre la taula el nou projecte d’ampliació del centre, que suposa la construcció d’almenys 2.000 metres quadrats de superfície juntament amb la rehabilitació integral de les actuals instal·lacions”, assenyala l’alcalde.

“Aquest projecte comporta un major nombre d’aules i nous espais com a gimnàs, biblioteca i sala d’usos múltiples. Ens hem emplaçat a mantindre una reunió a la fi del mes de febrer per a fer un seguiment de la tramitació, de manera que puguem dur a terme la licitació com més prompte millor”, explica Carlos González.

“Al mateix temps, ens hem emplaçat a començar ja a treballar en la part que té a veure amb el trasllat dels alumnes a un nou espai de forma transitòria fins que es realitzen les obres. Això suposarà la instal·lació d’aules prefabricades de forma temporal, com és habitual en aquests casos, i la cerca d’una superfície adequada on dur a terme aquesta reubicació de l’alumnat fins que finalitze la construcció del nou centre”, afirma el regidor il·licità.

L’Ajuntament, que va cedir una parcel·la annexa per a l’ampliació, dona suport a la comunitat educativa en la reclamació d’aquest centre escolar i continuarà treballant a fons perquè siga una realitat com més prompte millor, tal com van expressar els responsables municipals.