La Sant Silvestre il·licitana celebra la seua XI edició amb l’objectiu de convertir-se en un referent a la Comunitat Valenciana

La Sant Silvestre il·licitana celebra la seua XI edició amb l’objectiu de convertir-se en un referent a la Comunitat Valenciana

El pròxim dia 31 de desembre, a partir de les 18 hores, els il·licitans i les il·licitanes tenen una cita amb l’esport i la diversió.

Així ho ha explicat el regidor d’Esports, Jesús Pareja, qui ha presentat la XI edició d’aquesta carrera popular juntament amb el representant del club d’atletisme Decatlón, Zamora, i el representant de la Fundació de l’Esport Il·licità, Eugenio Medina.

Pareja ha assenyalat que cada vegada són més els il·licitans i les il·licitanes de totes les edats que participen en aquesta carrera popular que aspira a convertir-se en un referent a la Comunitat Valenciana.

La XI Sant Silvestre Il·licitana es disputa el dilluns 31 de desembre amb eixida i arribada a la plaça de Baix, i consta de dues proves: una carrera per a corredors de 6,5 km; i una altra per a caminants, de 5 km.

Tal com ha explicat Pareja, es tracta d’acomiadar l’any d’una forma saludable i divertida, ja que molts dels participants corren disfressats o amb motius nadalencs.

A més, aquesta carrera també té una part solidària, ja que una part de la inscripció es destina a clubs d’atletisme (Joventut Atlètica i Decatlón Elx) per al desenvolupament del programa social i la integració a xiquets/es amb dificultat.

A més, El Corte Inglés, patrocinador de la prova, donarà un terç més del recaptat a favor d’ADABE (Associació d’Anorèxia i Bulímia d’Elx). D’altra banda, la recaptació per la venda de la samarreta anirà a favor d’ANOA Elx.

Les inscripcions es poden realitzar en www.fundaciondeporteilicitano.com i presencial en El Corte Inglés Centre Comercial Ciutat d’Elx en el departament d’esports de la planta baixa del 17 al 30 de desembre de 2018.

Així mateix, la recollida de dorsals, per a inscripcions online, serà en el departament d’esports de la planta baixa, del 26 al 30 de desembre.

El preu del dorsal és de 3 euros i la samarreta, 5 euros.

 

Premis per posats – categoria masculina/femenina:

1r 100 € (xec regal El Corte Inglés), ulleres Hawkers, Prenda Viator.

2n   75 € (xec regal El Corte Inglés) ), ulleres Hawkers, Prenda Viator.

3r   50 € (xec regal El Corte Inglés) ), ulleres Hawkers, Prenda Viator.

 

A més, hi haurà sortejos:

11 xecs regals de 50 €, El Corte Inglés.

5 vals regal, Garvalín.

4 vals regal, Paredes.

3 vals regal, Mustang.

9 equipacions Viator.

1 dinar per a 2 persones, Restaurant Martino.

1 dinar per a 2 personas, Restaurant Madeira.

15 lots perfumeria Gala.

50 ulleres , Hawkers (dorsals amb les 2 últimes xifres del 1r premi del sorteig de l`ONCE del 30/12/18).